Information til berørte publikummer

Da vi har svært ved at følge med de mange henvendelser fra publikummer, der er i tvivl om, hvorvidt et arrangement gennemføres, beder vi om, at alle afventer information fra os. Vi opdaterer løbende denne side med information om de arrangementer, der er berørt af COVID-19, og der bliver løbende sendt info-mails til de billetkøbere, der har været registreret med mailadresser. Husk at opdater din mail i Ticketmaster, hvis du har fået ny siden billetkøbet, og vær opmærksom på, at mails kan ende i spam/uønsket mail.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til billetkontoret på tlf. 9935 5566, men vi håber på og opfordrer til, at du vil afvente information fra os. 

Vi følger i Aalborg Kongres & Kultur Center naturligvis alle de gældende retningslinjer og restriktioner ift. COVID-19. Resten af 2020 er vi underlagt et max på 500 publikummer til hver forestilling, og vi arbejder på højtryk for så vidt muligt at kunne tilpasse vores kommende arrangementer til de gældende retningslinjer og beder om jeres forståelse og tålmodighed.

Berørte arrangementer

Koncerten med Suspekt i Gigantium 27. november er aflyst grundet COVID-19. Alle billetter vil blive refunderet. Ticketmaster sender en mail til alle billetkøbere med nærmere information.

Efter pressemødet om lukningen af kommunerne Jammerbugt, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Vesthimmerland, Læsø og Thisted, har Morskabs-Theatret været nødsaget til at aflyse Jul i Gammelby, da en del af skuespillerne kommer fra de berørte kommuner. Alle billetkøbere er blevet orienteret på mail. Alle billetkøbere får refunderet deres billetter ved at sende en mail til billet@akkc.dk med registrerings- og kontornummer samt ordrenummeret fra Ticketmaster. 

Vi har tilføjet en ekstra julekoncert med Stig Rossen 30. november kl. 17.30, da han har sagt ja til optræde to gange i stedet for én, for at gøre det muligt for alle billetkøbere at komme til Årets Julekoncert 2020 30. november, trods maks antallet på 500. De publikummer, der er blevet flyttet til den nye koncert kl. 17.30 er blevet orienteret på mail. Alle billetkøbere har modtaget en mail med nye billetter.

Julekoncerten Sissels Jul 2020 fredag 18. december er efter ønske fra Sissel Kyrkjebø udskudt til 9. december 2021. Billetter gælder automatisk til den nye dato, og billetkøbere har fået direkte besked på mail. 

Koncerten med Dizzy Mizz Lizzy 11. december 2020 (tidligere 4. april 2020) flyttes nu til lørdag 2. april 2022. Billetter gælder automatisk til den nye dato, men har man ikke mulighed for at deltage, er det muligt at bytte til et tilgodebevis eller få billetterne refunderet frem til 15. december 2020. Alle billetkøbere modtager en mail direkte fra Ticketmaster med yderligere information.

Grundet den nuværende Coronasituation er det desværre ikke muligt at gennemføre koncerten med Nik & Jay 14. november. Derfor har de valgt at rykke hele deres turné til november 2021. Koncerten i Aalborghallen er derfor flyttet til lørdag 20. november kl. 20. Kan man ikke deltage på den nye dato, er det muligt at få refunderet billetter frem til 1. december 2020. Alle billekøbere modtager en mail direkte fra Ticketmaster med mere information.

På baggrund af fredagens pressemøde må vi desværre aflyse Wallmans Christmas Show i 2020, da showformen er skabt til julefrokoster, som desværre ikke bliver aktuelle i år. Showet vender dog stærkt tilbage i 2021, men datoerne er endnu ikke fastsat. Derfor får alle billetkøbere refunderet deres billetter ved at sende en mail til billet@akkc.dk med registrerings- og kontonummer samt ordrenummeret fra Ticketmaster. Alle billetkøbere modtager direkte besked på mail.

På baggrund af det seneste pressemøde, har vi i samarbejde med Aalborg Karneval med øjeblikkelig virkning valgt at aflyse Horror Night. Det gælder derfor allerede for begivenheden i aften 23. oktober samt i morgen lørdag 24. oktober og næste weekend 30. og 31. oktober. Horror Night er i modsætning til de siddende arrangementer med op til 500 publikummer en begivenhed, hvor deltagerne bevæger sig rundt i huset, og derfor gælder der ikke samme regler.

Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over ikke at kunne gennemføre Horror Night, for vi have glædet os til at skræmme livet af alle deltagere på vores Corona-venlige rute, men vil ikke kunne forsvare at gennemføre Horror Night efter statsministerens seneste udmelding. Alle billetkøbere modtager en direkte mail med information om, hvordan de skal forholde sig.

Bemærk ny flytning! De to shows med Ørkenens Sønner er grundet COVID-19 flyttet igen. Showet 16. december 2020 (tidligere 5. juni) er flyttet til 21. februar kl. 16, mens showet 17. december 2020 (tidligere 6. juni) er flyttet til 22. februar kl. 20. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato. Billetkøbere har modtaget nærmere information på mail fra Ticketmaster, hvor der også er mulighed for at få billetterne refunderet frem til 26. oktober 2020.

Freshman, der står bag Comedy Ballroom, har, grundet den aktuelle udvikling i situationen med COVID-19, valgt at flytte showet fra 9. oktober 2020 til 30. september 2021. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato. Kan man ikke deltage på den nye dato, er der frem til og med 14. oktober mulighed for at få billetter refunderet ved at sende en mail til billet@akkc.dk med ordrenummer + registrerings- og kontonummer. Billetkøbere har modtaget direkte besked på mail.

Grundet COVID-19 er seniormessen Mulighedernes Dag aflyst i 2020, men afholdes i stedet i 2021. 

Grundet COVID-19 har vi desværre været nødsaget til at reducere antallet af publikummer til 500 til begge shows med Nikolaj Stokholm 17. september. Alle billetkøbere har fået direkte besked på mail. De publikummer, der ikke er blevet plads til torsdag 17. september, er blevet tilbudt pladser til nye shows 19. februar 2021 eller refundering af deres billetter. Hvis refundering ønskes, skal man sende en mail til billet@akkc.dk med ordrenummer fra Ticketmaster + registrerings- og kontonummer. De publikummer, der fortsat skal til Nikolaj Stokholm 17. september har modtaget nye billetter på mail.

Koncerten med TV-2 er flyttet fra 7. november 2020 til 22. oktober 2021 grundet COVID-19. Billetter gælder automatisk til den nye dato, og billetkøbere modtager direkte besked på mail fra Ticketmaster. Kan man ikke deltage på den nye dato, er der mulighed for at få billetten refunderet frem til 23. september 2020.

Oktoberfesten er grundet COVID-19 flyttet fra 10. oktober 2020 til 23. oktober 2021. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato. Kan man ikke deltage, er der frem til 21. september mulighed for at få billetter refunderet ved at sende en mail med ordrenummer + registrerings- og kontonummer til billet@akkc.dk. Billetkøbere har modtaget direkte besked på mail.

Efter ønske fra Hansi Hinterseer og hans management er koncerten flyttet fra 8. november 2020 til 24. oktober 2021. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato. Kan man ikke deltage, er der frem til 17. september mulighed for at få købte billetter refunderet ved at sende en mail med ordrenummer + registrerings- og kontonummer til billet@akkc.dk. Billetkøbere har modtaget direkte besked på mail.

Som følge af Covid-19 er messen BÆREDYGTIG livsstil flyttet fra 31. oktober og 1. november 2020 til 4. og 5. september 2021. Billetter gælder automatisk til den nye dato, og billetkøbere har modtaget direkte besked på mail. 

Grundet Grønlands forsamlingsgrænse på 100 personer er messen PolarExpo flyttet fra oktober 2020 til 13., 14. og 15. april 2021.

Grundet Covid-19 er Odense Sommerrevy 2020 aflyst, men det hele flyttes til 2021, hvor Henrik Koefoed tilføjes, så det er et endnu stærkere revy-hold, publikum kan se frem til. Allerede købte billetter gælder automatisk til 2021 til de tilsvarende dage og tidspunkter. Kan man ikke deltage på den nye dato, kan man ombytte til en anden dag eller få refunderet billetterne frem til 14. juni. Refundering sker ved at sende mail til billet@akkc.dk med ordrenummer + registrerings- og kontonr. Billetkøbere modtager mail med info.

Bemærk ny flytning! Grundet Covid-19 har Rune Klan valgt at flytte alle sine shows til senere på året. De to shows, der tidligere blev flyttet til 22. august kl. 17 og 20 er nu flyttet til 17. oktober kl. 17 og 20, mens showet 23. april fortsat er flyttet til 19. september kl. 17 og 20 i Europahallen. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato og til det tidspunkt, man oprindeligt havde købt til. Kan man ikke deltage på den nye dato, bedes man sende en mail til billet@akkc.dk med ordrenummer + registrerings- og kontonr. senest 29. maj. Billetkøbere har fået information tilsendt på mail. 

Koncerten med The Kilkennys er desværre blevet flyttet endnu en gang. Koncerten afholdes nu lørdag 17. april 2021, og alle købte billetter gælder automatisk til den nye dato. Flytningen sker efter ønske fra det bureau, koncerten er købt gennem, da der er tvivl om, hvorvidt bandet vil kunne rejse ind i landet i efteråret. Kan man ikke deltage på den nye dato, kan billetkøbere få refunderet billetterne ved at sende en mail til billet@akkc.dk med ordrenummer + registrerings- og kontonr. Billetkøbere har modtaget information på mail.

Som følge af Covid-19 og regeringens forbud mod at samles mere end 10 personer aflyser AOF Nordjylland Syng Med 29. maj. Billetkøbere får refunderet billetterne ved at sende en mail til billet@akkc.dk med ordrenummer + registrerings- og kontonummer. Billetkøbere registreret med mailadresse får information tilsendt fra AOF.

Koncerten med Smokie er flyttet fra 1. maj 2020 til 29. maj 2021. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato, og billetkøbere er orienteret på mail fra Ticketmaster. Læs mere her

Koncerten med DEEP PURPLE i Skovdalen er aflyst. Billetkøbere har modtaget nærmere information fra Billetlugen.

AOF Nordjylland aflyser Syng Med fredag 17. april kl. 19.30. Billetkøbere vil få refunderet billetterne, når AKKC åbner igen. 

Thomas Wivels show Anonym Alkoholiker fredag 17. april er aflyst grundet myndighedernes forlængelse af forsamlingsforbuddet. Billetkøbere vil få deres billetter refunderet, og de har fået nærmere information på mail.

Efter pressemødet 6. april ligger det nu klart, at alle MAMMA MIA!-forestillinger (8.-19. april) aflyses grundet myndighedernes forlængelse af forsamlingsforbuddet. Alle billetkøbere har fået nærmere information på mail. 

Koncerten med Dizzy Mizz Lizzy er flyttet fra 4. april til 11. december. Købte billetter bliver automatisk ændret til den nye dato. Billetkøbere modtager information på mail. Læs mere her

The Ole Glow Show er blevet rykket fra 22. april til 20. september. Købte billetter bliver automatisk ændret til den nye dato. Billetkøbere modtager nærmere information på mail. Læs mere her

Da Così fan tutte 1. april er aflyst, vil billetkøbere få deres billet refunderet. Da AKKC fra 13. marts frem til 10. maj er lukket, vil refusionen tidligst finde sted i maj. Billetkøbere skal afvente kontakt på mail med yderligere information.

Da koncerten med Peter Viskinde lørdag 14. marts er blevet aflyst, vil billetkøbere få deres billetter refunderet. Alle billetkøbere vil få nærmere information på mail.

Grundet aflysning af koncerten med Sweet & Slade, vil alle der har købt billetter kunne få dem refunderet fra torsdag 12. marts kl. 10 i Billetkontoret enten telefonisk på tlf. 9935 5566 eller ved personligt fremmøde.

De publikummer, der blev ramt af reduktionen af publikumsantallet til Nikolaj Stokholm 6. marts, kan få billetten refunderet eller ombyttet til Nikolaj Stokholm-showet 17. september kl. 21.30 fra mandag 9. marts kl. 10.00 i Billetkontoret enten telefonisk på tlf. 9935 5566 eller ved personligt fremmøde.

Udsendte pressemeddelelser

Billetkontor: +45 9935 5566