menu

Info til publikum

Vi glæder os til at byde dig indenfor i Aalborg Kongres & Kultur Center. Inden en forestilling modtager alle billetkøbere en SMS med link til vores digitale eventguide med praktiske oplysninger.

Parkering
Der er over 700 parkeringspladser til rådighed omkring AKKC. Indkørsel sker fra Vesterbro, og der findes billetautomater ved parkeringspladser og i parkeringshuset. Afgift: 8 kr. i timen i følgende tidsrum:
Hverdage: kl. 8-19
Lørdage: kl. 8-16

Der kan kun betales med kort. Handicap P-pladser forefindes på parkeringspladsen ved hovedindgangen til Scandic Aalborg City.

Bemærk, at der i uge 39, 40, 42, 44, 45 og 46 er færre tilgængelige P-pladser grundet en omfattende renovering af P-huset, som betyder at det i de nævnte uger vil være lukket for parkering. Vi opfordrer derfor til, at du ankommer i god tid, hvis du skal parkere. Her kan du se andre P-pladser i nærheden af AKKC, hvis du ikke kan finde en plads.

Kom i god tid
Vi opfordrer publikum til at møde op i god tid, så kødannelse op til showstart undgås. Dørene lukkes præcis ved forestillingens start. Det er kunstnerne på scenen, der bestemmer, hvorvidt AKKC’s personale må lukke for sent ankomne ind i salen, og kommer du for sent, vil du blive placeret bagerst i salen.

Billettjek
Sørg venligst for at have billetterne klar til billettjek. De kan vises enten udprintet eller på telefonen.

Ved forestillinger i Aalborghallen skal publikum af hensyn til billettjek gå gennem Fundamentet i underetagen. Er du dårligt gående eller af andre årsager har problemer med trapper, oplyses dette til servicepersonalet, som vil anvise dig en anden adgang.

Ved forestillinger i Europahallen er der billettjek ved Europahallens foyer og ved forestillinger i Fakultetet er der billettjek ved indgangen til salen.

Garderobe
Ved forestillinger i Aalborghallen findes der garderobe i begge sider af Fundamentet. Ved forestillinger i Europahallen findes garderoben både i Foyeren eller i kælderen, og ved forestillinger i Fakultetet findes garderoben i venstre side, når man kommer op på 1. sal.

Toiletter
Vi opfordrer til, at toiletbesøg så vidt muligt klares inden forestillingens begyndelse. Fra Aalborghallens foyer er der adgang til toiletterne i Fundamentet. Toiletter i Europahallen forefindes i kælderen eller ved højre indgang, og der findes handicaptoiletter i forhallen.

Pausedrinks og NemPause
I barerne er der mulighed for at købe kolde drikkevarer. 

Du kan undgå køen i baren ved at købe adgang til NemPause-området, hvor der er drikkevarer ad libitum. Du kan enten forudbestille NemPause i den digitale event-guide, du som billetkøber får tilsendt på SMS, eller købe adgang direkte ved indgangen til NemPause-området.

Gå på opdagelse i det nøje sammensatte sortiment med bl.a. frisk mousserende vin, forskellige rød- og hvidvine, sodavand, vand, MEST lemonader, øl og alkoholfri øl.

Du kan også undgå kø ved at forudbestille pausedrinks, når du ankommer ved at scanne QR-koden til Quickorder. Her kan du vælge mellem barens sortiment og bestille dine drikkevarer, så de står klar til dig i pausen.

Handicappede med ledsager
Handicappede, som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er behov for en ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestillingen mod forevisning af ledsagerkort. Der udbydes et max. på 10 billetter pr. forestilling til ledsagerordninger, og der kan derfor være udsolgt. Antallet af pladser til kørestole er begrænset efter anvisning fra brandmyndighederne. Der kan være enkelte eksterne arrangører, som ikke ønsker at yde denne service. Ved tvivlsspørgsmål vedr. ledsagerpladser bedes du kontakte AKKC’s billetkontor på tlf. 9935 5566.

Lån eller køb en teaterkikkert
Henvend dig i Informationen med din billet, hvis du ønsker at låne en gratis teaterkikkert i forbindelse med en af vores forestillinger. Afleveres kikkerten ikke tilbage efter endt brug, fremsender vi efter tre dage en regning på 150 kr. + 100 kr. i administrationsgebyr. OBS. Der er et begrænset antal kikkerter. Vi sørger for at alle kikkerter sprittes af mellem hvert udlån.

Ønsker du at købe en teaterkikkert, kan du købe en Viewlux Pocket 8x21 i billetkontoret til 150 kr. 

Anlæg for hørehæmmede
Er du bruger af høreapparat, kan du, mod kvittering, gratis låne en modtager som kan tilsluttes dit høreapparat. Anlægget kan benyttes ved arrangementer i Aalborghallen og Europahallen. Henvendelse skal ske til Informationen i forhallen. For at udnytte teleslynge systemet, skal høreapparatet være udstyret med en telespole! Vi sørger for, at der sprittes af mellem hvert udlån.

Hjertestarter
Der forefindes en hjertestarter i Informationen i forhallen og udenfor på svalegangen ud mod Kildeparken.

Rygning
Da AKKC er en offentlig bygning, er der rygeforbud i hele bygningen. Forbuddet gælder også E-cigaretter. Rygere henvises til de anviste steder.

Mobiltelefoner og fotografering
Mobiltelefoner skal være på lydløs under alle forestillinger, og fotografering og videooptagelse under forestillingerne er ikke tilladt.

Ticketmaster Fan Guarantee
Med Ticketsmasters tiltag 'Fan Guarantee' får du en højere grad af fleksibilitet og service i forbindelse med dit billetkøb. Du får:

  • Garanti for 100% officielle billetter
  • 24 timers returret fra købstidspunktet
  • Mulighed for at bytte eller opgradere billetterne
  • Hjælp til at overdrage billetterne til en anden fan.

Ticketmaster Fan Guarantee giver dig mulighed for at fortryde dit køb i op til 24 timer efter købet. Du skal blot udfylde en formular på Ticketmasters hjemmeside.
Læs mere om Fan Guarantee


Billetkontor: +45 9935 5566