Info til publikum

Aflyste og flyttede arrangementer
Har du købt billet til et arrangement, der er blevet aflyst eller flyttet som følge af Covid-19? Læs mere her

Tiltag mod Covid-19
Vi ser frem til at byde vores gæster og publikum indenfor – naturligvis på behørig afstand. I forbindelse med Covid-19 har vi igangsat en række tiltag, så du trygt kan besøge AKKC. Sådan undgår vi smittespredning

Parkering
Der er over 700 parkeringspladser til rådighed omkring AKKC. Indkørsel sker fra Vesterbro, og der findes billetautomater ved parkeringspladser og i parkeringshuset. Afgift: 7 kr. i timen i følgende tidsrum (dog max. 35 kr. pr. døgn).
Hverdage: kl. 8-19
Lørdage: kl. 8-16

Der kan kun betales med kort. Handicap P-pladser forefindes på parkeringspladsen ved hovedindgangen til Scandic Aalborg City.

Billettjek og garderobe
Ved forestillinger i Aalborghallen skal publikum af hensyn til billettjek gå gennem Fundamentet i underetagen. Er du dårligt gående eller af andre årsager har problemer med trapper, oplyses dette til servicepersonalet, som vil anvise dig en anden adgang. Fra Fundamentet er der adgang til både bemandet garderobe mod betaling af 20 kr. og gratis garderobe med opbevaring på eget ansvar. 

Ved forestillinger i Europahallen er der billettjek ved Europahallens foyer, hvor der ligeledes er mulighed for både bemandet og gratis garderobe.

Ved forestillinger i Det Lille Teater er der gratis garderobe med opbevaring på eget ansvar på 1. sal.

Kom i god tid
Vi opfordrer publikum til at møde op i god tid. Dørene lukkes præcis ved forestillingens start. Det er kunstnerne på scenen, der bestemmer, hvorvidt AKKC’s personale må lukke for sent ankomne ind i salen.

Pausedrinks
Har du god tid inden forestillingen, er det muligt at forudbestille pausedrinks og dermed undgå kø. Bestilte pausedrinks bliver markeret med nummer og serveret på opstillede borde i foyeren.

Barerne åbner 1 time inden forestillingsstart. Pausedrinks (øl, vin og vand) kan bestilles og betales i barerne i forhallen og foyeren. Bemærk, at der kan være enkelte barer, hvor dankort ikke accepteres. Der vil nogle aftener kunne betales med Mobilepay.

Bestil nemt med app'en Waiteer
Du kan også bestille pausedrinks via app'en Waiteer. App'en kan hentes gratis i App Store eller på Google Play. Når du skal købe din pausedrink åbner du blot app'en og vælger lokationen AKKC/Papegøjehaven, hvorefter du er klar til at købe dine pausedrinks. (Bemærk at brug af app'en Waiteer forudsætter at du har MobilePay på din telefon).

Nem-Pause - drikkevarer ad libitum i pausen
Restaurant Papegøjehaven tilbyder derudover konceptet Nem-Pause til udvalgte forestillinger. Med Nem-Pause kan du købe øl, sodavand, vin, isvand, kaffe/the og snacks ad libitum for kr. 70,- pr. person. Nem-Pause skal bestilles og betales inden forestillingen i barerne eller via app'en "Waiteer". Du finder Nem-pause området i Aalborghallens Foyer. 

Toiletter
Fra foyeren i Aalborghallen er der adgang til toiletterne i Fundamentet. Toiletter i Europahallen forefindes i kælderen, og der findes handicaptoiletter i forhallen.

Introduktion før opera- og balletforestillinger
Du kan tilmelde dig introduktioner til alle opera- og balletforestillinger. Tilmeld dig introduktionerne hos billetkontoret på tlf. 9935 5566.

Handicappede med ledsager
Handicappede, som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er behov for en ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestillingen mod forevisning af ledsagerkort. Der udbydes et max. på 10 billetter pr. forestilling til ledsagerordninger, og der kan derfor være udsolgt. Antallet af pladser til kørestole er begrænset efter anvisning fra brandmyndighederne. Der kan være enkelte eksterne arrangører, som ikke ønsker at yde denne service. Ved tvivlsspørgsmål vedr. ledsagerpladser bedes du kontakte AKKC’s billetkontor på tlf. 9935 5566.

Lån eller køb en teaterkikkert
Henvend dig i Informationen med din billet, hvis du ønsker at låne en gratis teaterkikkert i forbindelse med en af vores forestillinger. Afleveres kikkerten ikke tilbage efter endt brug, fremsender vi efter tre dage en regning på 150 kr. + 100 kr. i administrationsgebyr. OBS. Der er et begrænset antal kikkerter.

Ønsker du at købe en teaterkikkert, kan du købe en Viewlux Pocket 8x21 i billetkontoret til 150 kr. 

Anlæg for hørehæmmede
Er du bruger af høreapparat, kan du, mod kvittering, gratis låne en modtager som kan tilsluttes dit høreapparat. Anlægget kan benyttes ved arrangementer i Aalborghallen og Europahallen. Henvendelse skal ske til Informationen i forhallen. For at udnytte teleslynge systemet, skal høreapparatet være udstyret med en telespole!

Hjertestarter
Der forefindes en hjertestarter i Informationen i forhallen og udenfor på svalegangen ud mod Kildeparken.

Rygning
Da AKKC er en offentlig bygning, er der rygeforbud i hele bygningen. Forbuddet gælder også E-cigaretter. Rygere henvises til de anviste steder.

Mobiltelefoner og fotografering
Mobiltelefoner skal være på lydløs under alle forestillinger, og fotografering og videooptagelse under forestillingerne er ikke tilladt.

Ticketmaster Fan Guarantee
Med Ticketsmasters tiltag 'Fan Guarantee' får du en højere grad af fleksibilitet og service i forbindelse med dit billetkøb. Du får:

  • Garanti for 100% officielle billetter
  • 3 dages returret fra købstidspunktet
  • Mulighed for at bytte eller opgradere billetterne
  • Hjælp til at overdrage billetterne til en anden fan.

Ticketmaster Fan Guarantee giver dig mulighed for at fortryde dit køb i op til 3 dage (72 timer) efter købet. Du skal blot indenfor 3 dage (72 timer) efter ordrebekræftelsen udfylde en formular på Ticketmasters hjemmeside.
Læs mere om Fan Guarantee


Danmarks første certificerede bæredygtige eventsted

I AKKC handler og tænker vi bæredygtigt:

  • Alle arrangementer i AKKC afvikles med strøm fra vindmøller
  • Kulturpakkegæster sover på et hotel med enten Svanemærket eller Det Økologiske Spisemærke og bliver desuden bespist af en restaurant med fokus på at mindske madspild
  • Vores sæsonmagasin trykkes på papir lavet af 100 % genbrugsfibre
  • AKKC affaldssorterer, genbruger og samarbejder med andre bæredygtige organisationer og virksomheder
  • I vores nye bæredygtige loungeområde i Fundamentet er det muligt at nyde en forfriskning før et arrangement og i pausen – her er møblerne lavet af genbrugsmaterialer af et lokalt socialøkonomisk værksted
Billetkontor: +45 9935 5566