menu

Info til publikum

I Aalborg Kongres & Kultur Center følger vi naturligvis alle retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med COVID-19, så du trygt kan besøge os. Alle arrangementer afvikles efter gældende regler, og inden en forestilling modtager alle billetkøbere en SMS med link til praktiske oplysninger. Vi håber, at du vil hjælpe os med at undgå smitte ved at holde afstand, spritte hænder ved en af vores mange dispensere eller blive hjemme, hvis du oplever symptomer på Covid-19.

Aflyste og flyttede arrangementer
Har du købt billet til et arrangement, der er blevet berørt af Covid-19? Læs mere her

Sådan undgår vi smittespredning
Vi ser frem til at byde vores gæster og publikum indenfor – naturligvis på behørig afstand. I forbindelse med COVID-19 har vi igangsat en række tiltag, så du trygt kan besøge AKKC. Læs her hvad vi gør for at undgå smittespredning.

Parkering
Der er over 700 parkeringspladser til rådighed omkring AKKC. Indkørsel sker fra Vesterbro, og der findes billetautomater ved parkeringspladser og i parkeringshuset. Afgift: 7 kr. i timen i følgende tidsrum (dog max. 35 kr. pr. døgn).
Hverdage: kl. 8-19
Lørdage: kl. 8-16

Der kan kun betales med kort. Handicap P-pladser forefindes på parkeringspladsen ved hovedindgangen til Scandic Aalborg City.

Coronapas
Det er ikke længere et krav at vise coronapas, når man skal til en forestilling i AKKC.

Mundbind
Det er ikke længere et krav at bære mundbind/visir i AKKC.

Kom i god tid
Vi opfordrer publikum til at møde op i god tid, så kødannelse op til showstart undgås. Dørene lukkes præcis ved forestillingens start. Det er kunstnerne på scenen, der bestemmer, hvorvidt AKKC’s personale må lukke for sent ankomne ind i salen, og kommer du for sent, vil du blive placeret bagerst i salen.

Billettjek
Sørg venligst for at have billetterne klar til billettjek. De kan vises enten udprintet eller på telefonen.

Ved forestillinger i Aalborghallen skal publikum af hensyn til billettjek gå gennem Fundamentet i underetagen. Er du dårligt gående eller af andre årsager har problemer med trapper, oplyses dette til servicepersonalet, som vil anvise dig en anden adgang.

Ved forestillinger i Europahallen er der billettjek ved Europahallens foyer.

Garderobe
Vi opfordrer til, at publikum lader overtøj ligge i bilen eller tager det med ind i salen. Der er dog mulighed for garderobe, som ved forestillinger i Aalborghallen findes gennem Fundamentet, ved forestillinger i Europahallen findes enten i Foyeren eller i kælderen, og ved forestillinger i Det Lille Teater findes i venstre side, når man kommer op på 1. sal. 

Toiletter
Vi opfordrer til, at toiletbesøg så vidt muligt klares inden forestillingens begyndelse. Fra foyeren i Aalborghallen er der adgang til toiletterne i Fundamentet. Toiletter i Europahallen forefindes i kælderen, og der findes handicaptoiletter i forhallen. 

Pausedrinks
I barerne er der mulighed for at købe kolde drikkevarer.

Når salen forlades
Efter endt forestilling bedes du forlade salen med omtanke og med afstand. De gæster, som sidder på de yderste pladser, forlader salen først. Bliv siddende, indtil der er plads til, at du kan komme ud. Vi beder venligst om, at personalets anvisninger følges.

Introduktion før opera- og balletforestillinger
Du kan tilmelde dig introduktioner til alle opera- og balletforestillinger. Tilmeld dig introduktionerne hos billetkontoret på tlf. 9935 5566.

Handicappede med ledsager
Handicappede, som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er behov for en ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestillingen mod forevisning af ledsagerkort. Der udbydes et max. på 10 billetter pr. forestilling til ledsagerordninger, og der kan derfor være udsolgt. Antallet af pladser til kørestole er begrænset efter anvisning fra brandmyndighederne. Der kan være enkelte eksterne arrangører, som ikke ønsker at yde denne service. Ved tvivlsspørgsmål vedr. ledsagerpladser bedes du kontakte AKKC’s billetkontor på tlf. 9935 5566.

Lån eller køb en teaterkikkert
Henvend dig i Informationen med din billet, hvis du ønsker at låne en gratis teaterkikkert i forbindelse med en af vores forestillinger. Afleveres kikkerten ikke tilbage efter endt brug, fremsender vi efter tre dage en regning på 150 kr. + 100 kr. i administrationsgebyr. OBS. Der er et begrænset antal kikkerter. Vi sørger for at alle kikkerter sprittes af mellem hvert udlån.

Ønsker du at købe en teaterkikkert, kan du købe en Viewlux Pocket 8x21 i billetkontoret til 150 kr. 

Anlæg for hørehæmmede
Er du bruger af høreapparat, kan du, mod kvittering, gratis låne en modtager som kan tilsluttes dit høreapparat. Anlægget kan benyttes ved arrangementer i Aalborghallen og Europahallen. Henvendelse skal ske til Informationen i forhallen. For at udnytte teleslynge systemet, skal høreapparatet være udstyret med en telespole! Vi sørger for, at der sprittes af mellem hvert udlån.

Hjertestarter
Der forefindes en hjertestarter i Informationen i forhallen og udenfor på svalegangen ud mod Kildeparken.

Rygning
Da AKKC er en offentlig bygning, er der rygeforbud i hele bygningen. Forbuddet gælder også E-cigaretter. Rygere henvises til de anviste steder.

Mobiltelefoner og fotografering
Mobiltelefoner skal være på lydløs under alle forestillinger, og fotografering og videooptagelse under forestillingerne er ikke tilladt.

Ticketmaster Fan Guarantee
Med Ticketsmasters tiltag 'Fan Guarantee' får du en højere grad af fleksibilitet og service i forbindelse med dit billetkøb. Du får:

  • Garanti for 100% officielle billetter
  • 3 dages returret fra købstidspunktet
  • Mulighed for at bytte eller opgradere billetterne
  • Hjælp til at overdrage billetterne til en anden fan.

Ticketmaster Fan Guarantee giver dig mulighed for at fortryde dit køb i op til 3 dage (72 timer) efter købet. Du skal blot indenfor 3 dage (72 timer) efter ordrebekræftelsen udfylde en formular på Ticketmasters hjemmeside.
Læs mere om Fan Guarantee


Billetkontor: +45 9935 5566