menu

AKKC Late Night

Med vores nye Late Night-koncept kan du forlænge aftenen i AKKC efter en koncert eller et show og føre den gode stemning videre ud i nattetimerne. Fremover vil der efter udvalgte arrangementer være afterparty-stemning med nye, lækre cocktails, håndplukkede DJ's, fest og farver i vores foyer.

Cocktails i særklasse
Late Night er et samarbejde mellem AKKC og Restaurant AKKC by MEST, og konceptet har til formål at give dig den komplette kvalitetsoplevelse - også i baren. Derfor har restauranten ansat den prisvindende barchef, Aksel Laust Nielsen, der er uddannet på European Bartending School i London, og som har stået i lære under cocktailkongen Brian van Flandern. Glæd dig til Aksels unikke cocktails, der bliver en central del af oplevelsen til Late Night.

Håndplukkede DJ's
Ud over højeste kvalitet i baren får du også højeste kvalitet på musikfronten. Derfor håndplukkes de bedste DJ's til Late Night. Du kan bl.a. glæde dig til at opleve Karsten Delgado, der er en legende bag pulten. Han startede karrieren i slutningen af 80’erne som DJ og radiovært, og har efterfølgende haft fingrene i nogle af de største danske hits som ’Barbie Girl’, ’Space Invaders’ og ’Doctor Jones’. I løbet af sin karriere har Delgado opbygget en leksikon-agtig musikviden og nærmest telepatisk forbindelse til publikum.

Hvornår er der Late Night?
Hvis du klikker dig ind på arrangementerne i vores kalender, vil du i arrangementsbeskrivelsen kunne se, om der er Late Night efter det pågældende arrangement. Vi sender også altid en SMS med link til praktiske oplysninger, når man har købt billetter til et arrangement i AKKC. Her vil du også kunne se om der er Late Night.

Kommende Late Nights
Fredag 24. juni 2022 efter Jason Derulo
Lørdag 5. november 2022 efter Benjamin Hav
Lørdag 25. marts 2023 efter Tobias Rahim

Late Night er altid gratis for både publikum og gæster i almindelighed, og det kræver derfor ikke en billet.

Billetkontor: +45 9935 5566