menu

The Ole Glow Show i AKKC rykkes til efteråret

tirsdag 24. marts 2020 Som følge af corona-pandemien og regeringens forbud mod afvikling af større arrangementer, herunder kulturforestillinger, har Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) efter ønske fra Ole Henriksen fundet en ny dato at afvikle det berammede show, The Ole Glow Show, på. Showet flyttes fra 22. april til søndag 20. september.

Alt imens pandemien står på, er AKKC i løbet af de sidste dage blevet kontaktet af arrangørerne bag The Ole Glow Show, og i fællesskab har begge parter nu fundet en ny dato for afviklingen af arrangementet, som oprindeligt skulle have fundet sted 22. april.

Den nye dato hedder søndag 20. september kl. 20, hvilket vil sige, at Ole Henriksen-fans og øvrige interesserede til efteråret kan se frem til en fabulous aften, når hele Danmarks cremekonge går på scenen i Aalborghallen.

Alle billetkøbere til showet 22. april vil hurtigst muligt blive kontaktet på mail med information om den nye dato for arrangementet. Alle købte billetter vil automatisk gælde til den nye dato (søndag 20. september kl. 20), hvorfor billetkøbere derfor ikke skal foretage sig yderligere.

Hvis man samtidig har købt spisning i Restaurant Papegøjehaven inden showet, vil billetter hertil også automatisk gælde for den nye dato.

Hvis billetkøbere er forhindret i at deltage i showet på den nye dato, har de mulighed for at få refunderet deres billetter. Refusion af billetter kan ske fra den dag, AKKC åbner igen, og 14 dage frem. Da AKKC ikke på nuværende tidspunkt kender datoen for åbningen, opfordres publikum til løbende at holde sig opdateret herom på akkc.dk samt på de sociale medier.

Billetkontor: +45 9935 5566