menu

The Kilkennys i AKKC rykkes til efteråret

torsdag 19. marts 2020 OPDATERING 12. MAJ 2020: Koncerten med The Kilkennys er desværre blevet flyttet endnu en gang. Koncerten afholdes nu lørdag 17. april 2021, og alle købte billetter gælder automatisk til den nye dato. Flytningen sker efter ønske fra det bureau, koncerten er købt gennem, da der er tvivl om, hvorvidt bandet vil kunne rejse ind i landet i efteråret. Kan man ikke deltage på den nye dato, kan billetkøbere få refunderet billetterne ved at sende en mail til billet@akkc.dk med ordrenummer + registrerings- og kontonr. Billetkøbere har modtaget information på mail.

Det bliver stadig muligt at opleve de fire irske sangfugle fra The Kilkennys på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). AKKC har været i tæt dialog med bandet, og begge parter er blevet enige om at rykke koncerten, som skulle have fundet sted fredag den 3. april. Den nye dato for koncerten bliver fredag 18. september, og dermed kommer koncerten til at finde sted til efteråret.

Da bandet er fra Irland, blev de selvfølgelig omfattet af regeringens indrejseforbud, og havde derfor ikke mulighed for at opfylde kontrakten med koncerten den 3. april.

Men når grænserne åbner igen, er de klar til at give nordjyderne en tiltrængt musikalsk fællesskabs-oplevelse, hvor det den 18. september bliver muligt at opleve den udsolgte koncert.

Billetter og spisning bliver rykket
Billetkøbere til koncerten 3. april vil hurtigst muligt blive kontaktet på mail med information omkring den nye dato for arrangementet. Alle købte billetter vil automatisk gælde til koncerten 18. september, og billetkøbere skal derfor ikke foretage sig yderligere.

Hvis man har købt spisning i Papegøjehaven inden koncerten, vil billetter hertil også automatisk gælde for den nye dato.

Hvis billetkøbere er forhindret i at deltage på den nye koncertdato, vil de få mulighed for at få refunderet deres billetter. Refusionen sker fra den dag, AKKC åbner igen, og 14 dage frem. Da AKKC ikke på nuværende tidspunkt kender datoen for åbningen, opfordres publikum til løbende at holde sig opdateret herom på akkc.dk samt på de sociale medier.

Billetkontor: +45 9935 5566