menu

Hovedsponsorer

Carlsberg ønsker at bidrage til et bedre samfund, og det inkluderer at tage en føring på bæredygtighed. Derfor har de udarbejdet bæredygtighedsprogrammet Together Towards ZERO. Programmet består af fire ambitioner: NUL kulstoffodaftryk, NUL vandspild, NUL uansvarligt alkoholforbrug og en NUL ulykkeskultur. Som en del af Carlsbergs bæredygtighedsarbejde, har de også fokus på den del af FN's verdensmål, hvor de oplever, at de kan gøre den største forskel.

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en livline, der går tilbage til 2. januar 1767. Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

De er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion.

Port of Aalborg er en moderne indlandshavn, der har fokus på realiseringen af Aalborg Kommunes erhvervs- og bæredygtighedsstrategi. Med udgangspunkt i deres udviklingsstrategi ændrer de i stigende grad fokus fra vandsiden til landsiden og udviklingen af den omkringliggende erhvervspark, der er udnævnt som Aalborgs fremtidige vækstzone.


Hotel Scandic Aalborg City ligger i direkte tilknytning til AKKC. Hos Scandic er bæredygtighed og tanke for miljøet en af de vigtigste grundpiller. Hotellet er svanemærket som den eneste hotelkæde i Danmark. De går forrest og stræber hele tiden efter en mere bæredygtig hoteloplevelse.


Spar Nords største styrke er evnen til at være en nærværende og personlig bank. Uanset hvad fremtiden bringer, vil der altid være brug for en bank som kender kundernes virkelighed og behov. Vi er en bank med stærke digitale løsninger – hvor der altid er tid til at møde et levende menneske; din personlige rådgiver.

 

Stjernesponsorer

Kultursponsorer

Erhvervssponsorer

Billetkontor: +45 9935 5566