menu

Restaurant AKKC by MEST

"Velsmag er lig med velvære" -Velkommen til vores nye Restaurant AKKC by MEST

Mad med MEST står bag det nye forpagterskab af restauranten i AKKC, såkaldte Restaurant AKKC by MEST.
Mad med MEST er en virksomhed i stor udvikling, som til dagligt holder til huse i Vejgaard, hvor lækre frokostordninger og kantinedrift til virksomheder tilbydes.

Mad med MEST ejes af Mette Nygaard Klausholm og Stefan Klausholm Petersen, som er uddannet henholdsvis tjener og kok. De har tidligere stået bag driften af Svalegaarden MEST i Hasseris samt Restaurant MEST, hvor de blandt andet har vundet særprisen ”Bistro” ved årets Gericke 2012 og ”Årets Brasseri” i den danske spiseguide 2013.

Med sig som partner i foretagende har de Michel Lycoops, som er uddannet kok fra Ruths Hotel i Skagen og som sidenhen har arbejdet på Brøndums Hotel i Skagen.
Michel var endvidere med til at vinde DM for kokke i 2008.

Mette, Stefan og Michel har en vision om at tage det bedste fra Restaurant MEST og Svalegaarden MEST med i det nye samarbejde med AKKC og dermed det fremtidige forpagterskab af restauranten.

Vi arbejder ihærdigt på et nyt restaurantkoncept og håber på, at vi kan åbne restauranten mere op i 2023. Samtidig fortsætter vi vores nytænkning i hele huset med bespisning i forbindelse med kulturarrangementer og forestillinger samt forplejningsløsninger til kongresser, messer mm. Vi afholder ligeledes private selskaber for 20 personer og derover.  

Vi glæder os til at byde velkommen til en ny og spændende gastronomisk oplevelse.

Restaurant AKKC by MEST: +45 9935 5590