menu

Restaurant AKKC by MEST

Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye a la carte restaurant Podium. Følg med på Restaurantpodium.dk, Facebook og Instagram.

Mad med MEST står bag forpagterskabet af restauranten i AKKC. Mad med MEST er en virksomhed i stor udvikling, som til dagligt holder til huse i Vejgaard, hvor lækre frokostordninger og kantinedrift til virksomheder tilbydes.

Mad med MEST ejes af Mette Nygaard Klausholm og Stefan Klausholm Petersen, som er uddannet henholdsvis tjener og kok. De har tidligere stået bag driften af Svalegaarden MEST i Hasseris samt Restaurant MEST, hvor de blandt andet har vundet særprisen ”Bistro” ved årets Gericke 2012 og ”Årets Brasseri” i den danske spiseguide 2013.

Med sig som partner i foretagendet har de Michel Lycoops, som er uddannet kok fra Ruths Hotel i Skagen og som sidenhen har arbejdet på Brøndums Hotel i Skagen.
Michel var endvidere med til at vinde DM for kokke i 2008.

Mette, Stefan og Michel har en vision om at tage det bedste fra Restaurant MEST og Svalegaarden MEST med i det nye samarbejde med AKKC og dermed det fremtidige forpagterskab af restauranten.

Vi glæder os til at byde velkommen til en ny og spændende gastronomisk oplevelse.

Restaurant AKKC by MEST: +45 9935 5590