menu

Aalborgs bedste messearrangører

Leder du efter en messearrangør, er du kommet til rette sted. Med flere end 7.000 kvadratmeter udstillingsareal og en placering midt i Aalborg, er Aalborg Kongres & Kultur Center velegnet til alle former for messer og udstillinger.

AKKC’s afdeling for Messer & Udstillinger er 100 meter mestre i at arrangere messer. Vi arrangerer både AKKC’s egne messer, men vi kan også hjælpe dig, hvis du som messearrangør eller kongres- og konferencearrangør ønsker at afholde større eller mindre messer eller udstillinger i AKKC.

Vores team af erfarne messearrangører ved, at det kræver tid og ressourcer at planlægge og gennemføre en messe. Vi kan hjælpe med konceptudvikling, salg af stande, koordinering, logistik, teknisk salg via webshop, afvikling, værtskab for udstillere, materiel, tegninger, mandskab, fakturering og meget mere. Du kan vælge hele pakken, eller udvælge de enkeltdele, som du har mest brug for hjælp til.

Ja, faktisk udfordrer vi dig til at finde noget, vi ikke vil kunne hjælpe med.

Ikke en typisk messehal

AKKC ligner ikke en typisk messehal i beton. Vi har store, fleksible og hyggelige lokaler med et væld af muligheder. Vores mange lysinstallationer gør det muligt at skabe lige præcis den stemning, som passer til den messe eller udstilling, du skal afholde. Det giver både et professionelt og stemningsfyldt look samtidig med, at det er en bæredygtig form for udsmykning.

Teknikere in house

Med et helt hold af skarpe teknikere in house, er der altid nogen til at sørge for, at lys, lyd og IT spiller helt efter bogen.

Vores stærke halmænd kan jonglere med standvægge, stole, borde og trylle en tom sal om til en messe hurtigere end vi andre kan nå at sige 'udstillingsareal'. Ligesom messeteamet har både vores halmænd og teknikere årevis af erfaring med alt det, som vi andre dødelige slet ikke har forstand på.

Pift din messe op

En messe behøver ikke kun at være en messe. Vi har vores egen event-afdeling, som kan stå for alt det praktiske, hvis du vil pifte din messe op med ekstraordinær udsmykning, foredrag, oplæg, musik, underholdning, fest eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når vores eventteam slår deres kreativitet løs.

Gourmet eller streetfood?

Skal alle sanserne i spil, kan det være en god idé at tilpasse messeforplejningen til messens tema. Om teamet kalder på streetfood, fin gourmet, smørrebrød, italiensk gastronomi, så kan du være stensikker på, at vores dygtige Restaurant AKKC by MEST leverer mad i topklasse.

Mød teamet

Når du vælger AKKC som messearrangør, får du et stærkt team af erfarne og professionelle messearrangører på banen. De har begge to mange års erfaring i AKKC, og de kender derfor huset og alle dets muligheder ind og ud. 

Supersælgeren Lasse
Skal der sælges stande, så er det Lasse Holsteen Jessen, der sættes i spil. Han har 13 års erfaring med standsalg i AKKC, og det kan mærkes! Han er detaljeorienteret som få, og udover sine sælgerevner er Lasse en haj til at lave lækre, visuelle oversigter i AutoCAD.

Stand-guruen Pia
Når standene er solgt, er det Pia Germann, der tager sig kærligt af standende, så de tager sig bedst muligt ud. Hun har 27 års erfaring i AKKC, så hun ved lige præcis, hvordan en stand skal bygges op, så den tiltrækker så mange besøgende som muligt.

Grib knoglen!
Har du brug for en messearrangør, så giv os endelig et kald på 9935 5555. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste messe.

Det er nemt at komme hertil

AKKC er beliggende i hjertet af Aalborg med bare 100 meter til Aalborg Station og Aalborg Busterminal. Det er nemt at finde vej, og der er gode motorvejsforbindelser direkte til centret, hvor vi har tilknyttet egen parkeringsplads.

Vi tager ansvar

Vores hjerte brænder ikke bare for at afholde messer.  Vi brænder også for at gøre det, vi gør, på en ansvarlig måde. Vi er certificeret efter ISO 20121, den internationale standard for bæredygtige events, og DNV GL's verdensmålscertificering. Det betyder, at vi kontant arbejder på at bevæge os i en grønnere retning og at vi kan hjælpe og rådgive dig til at gøre det samme, når du skal afholde en messe i AKKC.

Vi hjælper med markedsføringen

I AKKC har vi et helt team af kommunikations- og markedsføringshajer, der kan hjælpe med at markedsføre din messe med alt fra pressemeddelelser, trykte og digitale annoncer til nyhedsbreve, eksponering på vores hjemmeside og via sociale medier. Har du som messearrangør brug for enten rådgivning eller hjælp til, hvordan du spreder budskabet om din messe - enten lokalt, nationalt eller endda internationalt - så står vores team altid klar til at hjælpe.

AKKC’s messer

Vi arrangerer både vores egne nationale og internationale forbruger- og fagmesser, såsom DanFish International, Camping Aalborg, NET ZERO pathways og PolarExpo, men lægger også rammer og ekspertise til bl.a. Bryllupsmessen, Efterskolemessen, KROP-SIND-ÅND Helsemessen og Hello Vintage.

Hvis du som messearrangør eller kongres- og konferencearrangør ønsker at afholde en messe eller udstilling i AKKC, så kontakt os endelig for at høre nærmere om dine muligheder.

Messe- & udstillingsafdeling: +45 9935 5555