menu

Social Dining

Er du hverken til tallerken-anretning eller buffet, tilbyder vi et særligt Social Dining-koncept. Her er man sammen om den gode smagsoplevelse, hvor der deles om fadene ved bordet. Desserten er dog portionsanrettet.

Social Dining passer til ethvert selskab, fx til en barnedåb, hvor der kan ønskes gastronomi på et højere plan.

Inspiration til Social Dining

Kolde retter:
Færøsk laks med citron-confit, friteret brød og friske krydderurter
Dampede rødtunge anrettet koldt med blomkål, brunede smør og nødder
Sprød hjertesalat, friteret rejer i panko og mild aioli
Spansk skinke med søde tomater, saltet mandler og parmesan
Hertil hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri

Lune retter:
Braiseret svinekæber, glaseret med tyttebær og persille
Langtidsstegte jordskokker, marineret med koldpresset rapsolie og karse
Salat af vinterkål med tørret abrikos
Dressing med creme double og sort peber
Knust kartoffel a la ”Brændende kærlighed” med Alsace-bacon
Farseret Supreme-bryst med grillolie og nødder
Sauce Supreme med syltede bøgehatte og løg

Dessert:
Patent 2022:
Støbt mørk chokolade med blød karamel, hasselnød, brombær og kølig creme af passion
(Desserten serveres portionsanrettet)

Min. 20 personer.
Kr. 452,- pr. person.

Du kan downloade vores Social Dining-pakke ved at klikke her!

Billetkontor: +45 9935 5566