En overdådig buffet kan få de flestes tænder til at løbe i vand, og med et hjemmelavet jule set up fra Restaurant AKKC by MEST er scenen sat til et vellykket arrangement.
Vores julefrokost-koncept indeholder en blanding mellem gode traditionelle retter, som vi alle kender og holder af, samt vores egne fortolkninger med et nymoderne twist.
Vi tilstræber os på at lave mad helt fra bunden og kærligheden til håndværket er i højsædet, når vi tager forklædet på og danner den perfekte kulisse og maden til dit arrangement.
Marinerede sild fra Hirtshals med hjemmerørt æggesalat (serveret på bordet)
Lune Vesterhavs fiskefileter med hjemmelavet remoulade og citron
Færøsk laks fra egen rygeovn anrettet med citronconfit, røget creme og friske urter
Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød samt smør fra Aabybro Mejeri
Glaseret landskinke
Gammeldags grønlangkål
Små brunede kartofler
Lune friskstegte frikadeller
Stegt grovhakket medisterpølse
Stuvet hvidkål med muskatnød og kanelsukker
Salat med confiteret and og kål
Ribbensteg med sprød svær
Hjemmelavet rødkål smagt til med appelsin
Lun leverpostej med champignons og bacon
Oste fra nær og fjern med syltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce
Hjemmebagte julesmåkager
Marinerede sild fra Hirtshals med hjemmerørt æggesalat (serveret på bordet)
Lune Vesterhavs fiskefileter med hjemmelavet remoulade og citron
Færøsk laks fra egen rygeovn anrettet med citronconfit, røget creme og friske urter
Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød samt smør fra Aabybro Mejeri
Langtidsstegt nakke af dansk frilandsgris marineret med tørrede svampe
Rosastegte oksecuvetter med timian og hvidløg
Orangemarineret andebryst fra Dombes
Rødkålssalat med appelsinfileter og balsamico
Cremet broccolisalat med bacon og tranebær
Salat med rehydrerede rødbeder, syltede figner og valnødder samt ristede kerner
Stegte kartofler med persille og havsalt
Cremet anissauce med syltede skalotteløg
Sauce Gastrique tilsmagt med appelsin
Hvid chokolade panna cotta med syltede kirsebær samt ristede mandler og crumble
Fragilité med ristede nødder, mokkacreme og kakao
Hjemmebagte julesmåkager
Pakke 1 (min. 20 personer)
Buffet inkl. øl, vin og sodavand til maden
Klassisk jul 595,- pr. person
Jul med et twist 665,- pr. person
Pakke 2 (min. 20 personer)
Buffet inkl. øl, vin og sodavand til kl. 01.00
Klassisk buffet 695,- pr. person
Jul med et twist 765,- pr. person
Velkomst 80,-
Salte snacks til velkomsten 40,-
Husets hvid- og rødvin fl. 375,-
Fadøl 0,5l. 65,-
Special fadøl 0,5l. 70,-
Sodavand 35,-
Snaps 2cl 37,- / 1fl. 750,-
Snaps Lux (F.eks. Linie og Jubilæum) 2cl 40,- / 1fl. 850,-
Kaffe/te (på buffet/hele selskabet) 40,-
Sødt til kaffen 40,-
Avec (Bailey, Cognac og Cointreau) 2cl 65,-
Natmad (Hotdogs, Burger eller Charcuteri) fra 85,-
Drinks inkl. Mokai/Breezer/Somersby i 3 timer 250,-
Cocktails inkl. drinks og Mokai/Breezer/Somersby i 3 timer 300,-
(min. 20 personer)
Klassisk jul - buffet 375,-
Jule med et twist - buffet 475,-
Find printvenlig version her