menu

Julefrokost 2022

En overdådig buffet kan få de flestes tænder til at løbe i vand, og med et hjemmelavet julesetup fra Restaurant AKKC by MEST er scenen sat til et vellykket arrangement.
Vores julefrokost-koncept indeholder en blanding mellem gode traditionelle retter, som vi alle kender og holder af, samt vores egne fortolkninger med et nymoderne twist.

Vi tilstræber os på at lave mad helt fra bunden og kærligheden til håndværket er i højsædet, når vi tager forklædet på og danner den perfekte kulisse og maden til dit arrangement.

 

KLASSISK JUL BUFFET
Gammeldags modnet marinerede sild og krydret sild fra Hirtshals med hjemmelavet æggesalat (serveret på bordet)
Lune pandestegte fiskefileter med hjemmelavet remoulade og citron
Færøsk laks fra egen rygeovn anrettet med citronconfit og friske urter

Gammeldags grønlangkål med små brunede kartofler
Stegt grovhakket medisterpølse fra slagter Holmberg
Stuvet hvidkål muskatnød og kanelsukker
Glaseret landskinke
Confit af and med hjemmelavet rødkål af varme krydderier
Lune friskstegte frikadeller
Ribbensteg med sprød svær
Lun leverpostej med ristede champignon og bacon
Klassisk sylte fra slagter Holmberg tilsmagt med allehånde hertil dijonsennep og hjemmesyltede rødbeder 
Høns i asparges med sprøde tarteletter

Tre slags oste fra nær og fjern med syltede nødder, sorte oliven og hjemmelavet knækbrød
Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce
Hjemmebagte julesmåkager

Min. 20 personer.
Kr. 355,- pr. person.

 

JUL MED ET TWIST BUFFET
Gammeldags modnet marinerede sild og krydret sild fra Hirtshals med hjemmelavet æggesalat (serveret på bordet)
Lune pandestegte fiskefileter med hjemmelavet remoulade og citron
Laks fra egen rygeovn med citronconfit, marineret agurk og rygeostcreme

Langtidsstegt nakke af dansk frilandsgris marineret med tørrede svampe
Rosastegte ”US Angus” oksecuvetter med timian og hvidløg
Orangemarineret andebryst fra Dombes
Rødkålssalat med appelsinfileter og balsamico
Cremet broccolisalat med røget bacon og tranebær
Salat med tørrede bær, syltede figner og valnødder samt ristede kerner
Stegte kartofler med persille og havsalt
Cremet anissauce med syltede skalotteløg
Sauce Gastrique tilsmagt med appelsin

Mørk chokoladecreme med syltede kirsebær, blød karamel, ristede mandler og crumble
Fragilité med ristede nødder, mokkacreme og kakao

Min. 20 personer.
Kr. 455,- pr. person.

 

PAKKER

Pakke 1
Buffet inkl. øl, vin og sodavand til maden
Klassisk jul 570,- pr. person
Jul med et twist 640,- pr. person

Pakke 2
Buffet inkl. øl, vin og sodavand til kl. 01.00
Klassisk buffet 670,- pr. person
Jul med et twist 740,- pr. person

Drikkevarer og tilkøb
Velkomst (Cremant de Bourgogne eller økologisk Cava) 75,-
Salte snacks til velkomsten 40,-
Husets hvid- og rødvin gl. 65,-/fl. 365,-
Fadøl 0,5l. 60,-
Special fadøl 0,5l. 65,-
Sodavand 35,-
Snaps 2cl 35,- / 1fl. 700,- / 1 fl. Highend snaps 800,-
Kaffe/te (på buffet/hele selskabet) 35,-
Sødt til kaffen 40,-
Avec (Bailey, cognac, Cointreau eller rom) 2cl 65,-
Natmad (Hotdogs, Burger eller charcuterie) 85,-
Drinks inkl. Mokai/Breezer/Somersby i 3 timer 250,-
Cocktails inkl. drinks og Mokai/Breezer/Somersby i 3 timer 300,-

 

Billetkontor: +45 9935 5566