menu

Vision & koncept

Vi sætter rammen for gastronomiske- og kulturelle oplevelser

Vi brænder for at lave lave mad og elsker når kærligheden til gode råvarer, smag og udseende, går op i en højere enhed. Vi stiller store krav til os selv og vores leverandører, så madoplevelsen står mål med vores ambitioner.

Vores DNA er rodfæstet i stolte traditioner inden for kokkefaget og med et stærkt team, der har mange års erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter, er det ligeledes vigtigt for os, at helhedsoplevelsen og serviceniveauet er i top.

Vi tilstræber os, at lave mad helt fra bunden. For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker essentielt for et godt måltid.


Vision

I samarbejdet med Aalborg Kongres- og Kulturcenter vil vi være Aalborgs forplejningspionér i arbejdet med bæredygtighed, grøn omstilling og social ansvarlighed.
Vi ser ingen grund til at vente på at nye standarder vedtages, nye regler træder i kraft eller nye teknologier udvikles - vi går gerne forrest i arbejdet med at udvikle og imødekomme omstillingen til en grønnere og mere bæredygtig forplejningsproduktion.
AKKC er byens flagskib og vi vil derfor også gå forrest, for at sætte nye standarder indenfor konferencer og stordrift. Indgangsvinklen med "alt kan lade sig gøre" vil løfte serviceniveauet til et internationalt niveau.
Vores vision er at skabe et langvarigt samarbejde med AKKC, hvor vi sammen drømmer store tanker, hvilket skal være med til at sætte Aalborg på verdenskortet.


Værdier

Vi ønsker at bidrage med indbydende, velsmagende og spændende kulinariske indspark i dagligdagen, der tager udgangspunkt i vores kærlighed til mad og forankres i social ansvarlighed, bæredygtighed og grøn omstilling.
Det er vores fornemmeste opgave at være fleksible og løsningsorienterede, så vores kunder får en god helhedsoplevelse, hvor både mad og service er i top.
Hos Restaurant AKKC by MEST arbejder vi målrettet med udvalgte af FN's Verdensmål, fordi det giver mening og det betyder meget for os, at vores daglige virke giver mere end "bare" lækre smagsoplevelser.
Netop derfor engagerer vi os i forskellige projekter, der sætter et positivt aftryk - både på et menneskeligt plan og i forhold til vores aftryk på miljøet.
Med et skarpt blik rettet mod lokale leverandører, økologiske råvarer og bæredygtige alternativer, samt egenproduktion af så meget som muligt, herunder egen bagerafdeling, går vi blandt andet målrettet efter at opnå et bronzemærke i økologi i Mad med MEST og et sølvmærke i samarbejdet med AKKC.

Restaurant AKKC by MEST: +45 9935 5590