menu

Comedy Ballroom

Med Stokholm, le Fêvre, r8Dio, Lander & Høgsberg

Aalborghallen

fredag 25. oktober 2024 kl. 20:00

Comedy

Priser
A: 425,- B: 405,- C: 370,- D: 325,-

Spar 50% med
Study Tickets

Bestil spisning

Gå ikke glip af seks af landets bedste komikere, når Nikolaj Stokholm, Mark le Fêvre, r8Dio (Brian Lykke og Kasper Nielsen), Victor Lander og Ane Høgsberg rammer Aalborg med showet Comedy BALLROOM.

Comedy er fedt. Men Comedy BALLROOM er seks gange så fedt! Seks komikere i topform indtager scenen, og konceptet er som altid: Hver komiker har en lille halv time. Som en eksamen man gerne vil op til fordi man kan sit kram og gerne vil blære sig.

Den ansporer komikerne til at levere deres ypperste. Og som med de foregående års udsolgte shows kan vi godt garantere, at det bliver underholdning fra øverste hylde af den danske comedyscene.

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks allerstørste komikere. Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Nikolaj Stokholm stiller drillende spørgsmålstegn ved livets normaliteter og jokesne bliver leveret med en sådan sikkerhed og tempo, at publikum aldrig får tid til at kede sig. Hans energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Mark le Fêvre. Du kender ham fra TV-succesen Stormester, hvor han gennem flere sæsoner har givet den som underspillet quizshow-assistent. Efterfølgende har du set ham optræde for udsolgt sale med hans to anmelderroste one-man shows ‘Bøvl’ og ‘Heldig’ med standup, der tager udgangspunkt i mødet med voksenlivet. Det er humor nord for bæltestedet med komisk fortvivlelse over dagligdagsscener.

r8Dio. Du kender Brian Lykke og Kasper Nielsen fra Krysters Kartel, Live fra Bremen og Guru. Siden coronanedlukningerne i 2020, har de haft stor succes med r8Dio – Danmarks nye high level snakke-sludre-taleradio i gulvhøjde med lytterne, hvor især den prisvindende podcastserie ”Undskyld vi roder” om en fiktiv lokalradiostation i Skuldborg, hvor alting sejler, har fået stor succes. Impro-fænomenet r8Dio vil gerne ses som den nye dreng/pige/person i klassen, der bringer ny transformationsmæssighed ind i dansk radio og podcastkultur.

Victor Lander. Allerede som 13-årig fik Victor en opvarmningstjans for Anders Matthesen ved frygtløst og aldeles uimponeret at snige sig ind backstage og byde sig til. Risskov-drengen har siden haft en kometkarriere på både TV og som standupper. Han har deltaget i, og vundet, Stormester, og så har han fået danskernes til at dø af grin i utallige panel- og comedy-programmer i fjernsynet. Victor har med sit one-man show ‘Weekend’ turneret landet rundt for fulde huse.

Ane Høgsberg har nok ikke en tilværelse, der er sjovere end så mange andres, men hendes selvironi, skarpe jokes og komiske timing, gør det umuligt ikke at grine både af og med Ane. Hendes jokes tager udgangspunkt i det hverdagsliv vi alle kender og som godt kan trænge til at blive rusket lidt op i engang imellem. Hun er ikke bange for at udlevere sig selv eller sin egen utilstrækkelighed alt sammen for at publikum kan læne sig tilbage og grinende glæde sig over, at det ikke er deres liv hun beskriver.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve cremen af dansk comedy.

Arrangør: Freshman

Billetkontor: +45 9935 5566