Andreas Bo

#SKARP

Europahallen

lørdag 10. oktober 2020 - lørdag 10. oktober 2020

Comedy
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr
325,-

Varighed
1 time og 15. min. uden pause.

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’?

I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller tage en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressende hele tiden at skulle forholde sig til alt?

En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?

I et nyt skarpt show, giver Andreas Bo dig en guide til, hvornår du skal have en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være bedøvende ligeglad.

Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler. Og han er #SKARP som aldrig før.

Spilletidspunkter

Tid
Sted
Pris
19:00 10. oktober
Europahallen
325 DKK Inkl. billetgebyr
MEGET FÅ BILLETTER!
Køb billet
21:30 10. oktober
Europahallen
325 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Andreas Bo stiller skarpt på hverdagens valg i nyt show 24. oktober 2019 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566