Jan Gintberg

- Død eller Leende

Aalborghallen

onsdag 08. september 2021 kl. 19:00

Comedy

Pris:
A: 425,- B: 405,- C: 375,-

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder, Jan Gintberg, er tilbage med et nyt show, der får Danmarkspremiere i Aalborg!

Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få nordjyderne til at se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan Gintberg via brevdue:

- Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!

Det bliver et stærkt satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed - og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

- Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra Centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Udsendte pressemeddelelser

Gintberg vælger Nordjylland til premierested for nyt comedyshow 03. december 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566