menu

Jan Gintberg

- Død eller Leende

Aalborghallen

torsdag 10. marts 2022 kl. 19:00

Comedy
Følg facebook event

Pris:
A: 425,- B: 405,- C: 375,-

Varighed:
1 time og 50 min. inkl. pause

 

Danmarks altomfavnende comedy-enspænder, Jan Gintberg, er tilbage med et nyt show, der får Danmarkspremiere i Aalborg!

Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej med håb, latter og absurditeter fra det levede liv! Fra sin træningslejr et hemmeligt eksotisk sted - nærmere betegnet en garage i en forstadskommune i Danmark, udtaler Jan Gintberg:

- Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om at grinet er et ret unikt smøremiddel vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid.

Det bliver et stærkt satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve men også leve imens man overlever. Inklusiv bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, privilegieblindhed, procenter og andre ting med 'p'. Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.

- Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra Centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Er du også træt af at være træt? Så fang Jan Gintberg til premieren i Aalborg. Og hvis du ikke kan vente til september, kan du lige nu få fornøjelsen af Jan Gintberg på DR1 i serien “Gintberg og de sidste Patriarker”.

Spilletidspunkter

Tid
Sted
Pris
19:00 10. marts
Aalborghallen
375-425 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Gintberg høster ros og tilføjer ekstra show i Aalborg til touren 10. september 2021 kl. 10:00 Læs mere
Jan Gintberg, Gintberg, AKKC, Aalborghallen, Aalborg Kongres & Kultur Center Jan Gintberg har udvalgt AKKC til premieren på sit spritnye show  30. august 2021 kl. 13:30 Læs mere
Jan Gintberg, Gintberg, AKKC, Aalborghallen, Aalborg Kongres & Kultur Center Gintberg klar med ekstra show i Aalborg 07. juni 2021 kl. 10:00 Læs mere
Gintberg vælger Nordjylland til premierested for nyt comedyshow 03. december 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566