menu

Kalder alle true crime-interesserede!

tirsdag 16. april 2024 Om under en måned har alle true crime-interesserede nordjyder mulighed for at komme helt tæt på politiets og pressens arbejde og metoder i nogle af Danmarks største kriminalsager, når tidligere drabschef Jens Møller Jensen og kriminalreporter Janni Pedersen bringer foredraget Bag Forbrydelsen til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) mandag 13. maj 2024.

De kender politiets og pressens arbejdsmetoder bedre end nogen andre – og nu er de klar til at dele ud af deres viden.

Tidligere drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller Jensen, og kriminalreporter fra TV2, Janni Pedersen, er gået sammen i et live foredrag for at give publikum et unikt indblik i politiets efterforskningen og den journalistiske proces, der gør sig gældende, når en stor kriminalsag udfolder sig i Danmark.

De bringer foredraget Bag Forbrydelsen til AKKC’s Europahallen mandag 13. maj 2024 kl. 19.30, hvor de blandt andet vil gå bag om forbrydelser som terrorangrebet ved Krudttønden og Synagogen, Amagermanden og Ubådssagen.

Desuden vil Jens Møller Jensen fortælle om sine erfaringer med at jage en gerningsmand på fri fod, mens Janni Pedersen vil dele ud af sin erfaring med at dække store sager, hvor også pressen kan være et mål.  

(U)hyggeligt samarbejde
Det er ikke første gang Jens Møller Jensen og Janni Pedersen er fælles om at kommentere på aktuelle kriminalsager. Siden januar 2021 har Jens Møller Jensen været fast kriminalekspert på TV2, og i 2023 medvirkede han i Janni Pedersens TV2-reportageprogram Bag Forbrydelsen, hvor de dykkede ned i de nyeste spor i Emilie Meng-sagen.

Tilbage i juni var både Janni Pedersen og Jens Møller Jensen med til at dække Mia Skadhauge Stevn-retssagen fra Aalborg Byret i en eksklusiv udgave af Bag Forbrydelsen.

Her dækkede de alle dagene under retssagen, hvor de blandt andet gav seerne et indblik i retssagens afhøringer og nye oplysninger.

Til maj skal Janni Pedersen dække den omtalte Emilie Meng-retssag. Foredraget i AKKC skulle oprindeligt være afholdt den 14. maj, men er flyttet frem til den 13. maj, da retssagen er sat til at begynde den 14. maj.

Men inden retssagen tager sin start, kommer Jens Møller Jensen og Janni Pedersen forbi Aalborg for at give nordjyderne et indblik i andre store kriminalsager.

Billetter til Bag Forbrydelsen – med Janni Pedersen og Jens Møller Jensen mandag 13. maj 2024 kl. 19.30 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 280 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566