menu

Bag Forbrydelsen

Med Janni Pedersen & Jens Møller Jensen

Europahallen

mandag 13. maj 2024 kl. 19:30

Foredrag
Følg facebook event

Pris
280,-

Spar 50% med 
Study Tickets

Bestil spisning

Bemærk: Foredraget er flyttet én dag frem. Det skulle oprindeligt være afholdt 14. maj, men er flyttet til 13. maj. Billetkøbere er orienteret på mail.

Kalder alle true crime-interesserede!

Jens Møller Jensen, tidligere drabschef fra Københavns Politi og Janni Pedersen, vært og kriminal- og retsreporter for TV2, har stået på hver deres side af mikrofonen i de største kriminalsager de sidste mange år.

Nu er de gået sammen i dette foredrag, der giver dig et unikt indblik i henholdsvis politiets og pressens arbejde og metoder, når en stor kriminalsag folder sig ud i Danmark.

Med udgangspunkt i blandt andet terrorangrebet i København i 2015, hvor to mænd mistede livet ved henholdsvis Krudttønden og synagogen, sagen om Amagermanden, der i 2011 fik livstid for to drab, syv voldtægter over en periode på 23 år og Ubådssagen, kommer du tæt på både efterforskning og den journalistiske proces i tilspidsede situationer, hvor parterne er både med- og modspillere.

Hør også om Jens Møller Jensens erfaringer med et Manhunt-koncept, som han har udviklet med kolleger i jagten på en gerningsmand på fri fod og hør om Janni Pedersens erfaringer med at dække store retssager og ageren, når også pressen kan være et mål.

Om de medvirkende
Jens Møller Jensen har mere end 37 års erfaring med efterforskning af hård kriminalitet og stod i 8 år i spidsen for Københavns Politis drabsefterforskning. Han har blandt andet haft ansvaret for efterforskningen af terrorangrebene på Krudttønden og synagogen, samt Ubådssagen.

Janni Pedersen er studievært og retsrepoter ved TV 2. Hun har i over 20 år dækket alle former for kriminalitet – fra økonomisk svindel som Britta Nielsen-sagen over drab, der udspringer af social nød, til terror med internationale forbindelser.

Billetkontor: +45 9935 5566