menu

Lara Ricote

Little Tiny Wet Show (baptism)

Fakultetet

lørdag 07. september 2024 kl. 20:30

Comedy
Følg facebook event

Billetsalget begynder
fredag 19. april kl. 10

Pris
190,-

Anbefales for personer over 16 år

Bestil spisning

Lara Ricote er lige dele mexicansk, amerikansk og venezuelansk – og er lige så forvirret over det, som alle andre er. Hun gæstede Drivhuset i februar 2024, og i september kommer hun igen til Aalborg, men nu som en del af den populære internationale comedy-festival Comedy Stop, der for første gang afholdes i Aalborg.

Hun startede sin karriere inden for impro- og standup-comedy, mens hun boede i Amsterdam. Der optrådte hun både på engelsk og spansk, hvilket hurtigt blev en succes.

I 2021 vandt Ricote Funny Women Stage Award. Under Edinburgh Festival Fringe 2022 debuterede hun med sit eget soloshow og blev belønnet med en Edinburgh Comedy Award for Best Newcomer.

En del af Comedy Stop
Comedy-Stop er en international comedy-festival, som normalt kun afholdes i København. I år kommer den for første gang også til Aalborg 5.-8. september, hvor du kan opleve international standup af højeste kvalitet. Festivalen består af enkeltstående solo-shows med hver komiker, og billetter til hvert show sælges separat, så du har mulighed for selv at håndplukke, hvilke shows du vil opleve i løbet af dagene. Tjek det foreløbige program ud her.

Billetkontor: +45 9935 5566