menu

Lasse Madsen

Fræk

Europahallen

lørdag 20. april 2024 kl. 19:00

Comedy
Følg facebook event

Pris
280,-

Spar 50% med

Varighed
Ca. 85 min. uden pause

Lasse Madsen er med rekordfart blevet fast inventar på den danske comedyscene, og i 2024 er han klar med et nyt oneman-show.

Lynhurtige observationer og knivskarpe jokes. Det er blevet Lasse Madsens signatur, og med det som våben lægger han den ene sal efter den anden ned i store latterbrøl.

Han har hverken en politisk eller satirisk agenda. Han holder sig heller ikke stringent til et bestemt tema – han er nemlig mester i at gribe pludseligt opståede øjeblikke, og dét kommer der ofte hylende morsomme situationer ud af.

Ligesom med Lasse Madsens udsolgte og anmelderroste oneman-show ’Forelsket’ fra 2022, og hans medvirken i Comedy Ballroom, så byder det nye show ’Fræk’ på en masse sjove hverdagsbetragtninger kombineret med en uhøjtidelig levering og højt tempo.

Showet er både provokerende, friskt, flabet, modigt, dristigt og frem for alt: hylende morsomt. Publikum får hele paletten, fuld smadder på alle tangenter, gennemsyret af skarpe jokes og drenget charme.

Når Lasse Madsen deler videoer på Instagram er det svært ikke at trække på smilebåndet. Han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i. Videoerne afslører ikke blot Lasse Madsen som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender.

Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent sceneperformer med en helt særlig forbindelse til sit publikum. Og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Har du derfor kun oplevet Lasse Madsen på hans succesfulde færd på de sociale medier, skal du glæde dig til at se ham, der hvor han er allerbedst, nemlig på standup-scenen!

Sidst Lasse Madsen gæstede AKKC var i efteråret 2022, hvor han var en del af holdet til Comedy Ballroom sammen med Andreas Bo, Linda P, Thomas Warberg og Nikolaj Stokholm foran en totalt udsolgt sal i Aalborghallen.

Billetkontor: +45 9935 5566