menu

Singer-songwriter-legenden John Hiatt åbner Skovrock 2018

fredag 25. maj 2018 Den danske sommer har i den grad meldt sin ankomst, og i næste måned, nærmere bestemt 28. juni kl. 20, kan publikum nyde de solrige temperaturer til lyden af rock, blues og country, når John Hiatt & The Goners feat. Sonny Landreth sætter gang i dette års Skovrock med koncert under åben himmel i Skovdalen.

Koncerten, som er John Hiatts første nogensinde på aalborgensisk grund, sker i forbindelse med en stor 30 års jubilæumsturné for den legendariske singer-songwriter.

Hiatt lagde senest vejen forbi Danmark i 2015, hvor han optrådte til Aarhus Jazz Festival, ligesom han tre år forinden gav koncert i Amager Bio i København. En koncert, som GAFFA belønnede med fem stjerner og de dertilhørende ord "John Hiatt kom, så og sejrede – og fik det i grunden til at se så legende let ud at få festen til at forplante sig til fjerneste hjørne på balkonen".

Gennem tiden har han fungeret som inspirationskilde for en lang række af musikkens allerstørste kunstnere som Eric Clapton og Iggy Pop, der har udgivet coverversioner af Hiatts hits. Og med over 20 albums samt to Grammy-nomineringer på sit CV benævnes den 65-årige singer-songwriter fra Indiana af mange i dag som ’musikernes musiker’.

Det er altså et af musikkens helt store navne, som kan opleves under Skovdalens grønne bøge 28. juni, når John Hiatt skyder Skovrock 2018 i gang. Dette års program byder desuden på koncerter med blandt andre Kim Larsen, Lars Lilholt Band, Nik & Jay og L.O.C.

Billetkontor: +45 9935 5566