menu

Sebastian Klein gør læren om dyr til en musikalsk oplevelse

torsdag 13. september 2018 Altid smilende Sebastian Klein gør læring til en leg. I showet ’Sebastian Klein – MER’ STYR PÅ DYR – nu med slange og puma!’ skaber Sebastian Klein rammerne for et sjovt, lærerigt og farligt show både for forældre og børn. Familieforestillingen kan opleves søndag 23. marts 2019 kl. 15 i Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Sebastian Klein drager på tur rundt i landet med sit vaskeægte rockband som trofaste følgesvende, og så er der sikret underholdning på højt niveau, der underholder både børn og voksne. Showet tager udgangspunkt i den roste cd og bogudgivelse ’STYR PÅ DYR’, men til dette show tilsat flere og nye numre og endnu mere farligt!

Til festlighederne medbringer Sebastian Klein et 3-mands band med ingen ringere end Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer. Publikum kan forvente et show fuld af humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans, som er tilpasset børn i alle aldre.

Publikum kan glæde sig til en hyggelig søndag eftermiddag i familiens skød, hvor latter, musik og sjov bare er nogle af de ingredienser, Sebastian Klein tilsætter eftermiddagen.

Et multitalent
Sebastian Klein er en mand med mange forskellige kasketter. Han er både skuespiller, TV-vært, foredragsholder og forfatter på en og samme tid.

Sebastian Klein blev for alvor et navn på børns og forældres læber, efter hans medvirken i Naturpatruljen, der var et underholdende og lærende program om dyr på DR, hvor han spillede rollen Dr. Pjuskebuks. Dernæst medvirkede han i programmer såsom ’Dyr på hjernen’, ’Hulter til bulter’ og ikke mindst hans medvirken i familiefilmen Far til fire.

Billetkontor: +45 9935 5566