menu

Mr. Musical hyldes i festligt show

tirsdag 05. marts 2019 Andrew Lloyd Webber må siges at være Mr. Musical. Den engelske musicalkomponist fejres nu i det festlige show ’The Andrew Lloyd Webber Gala’ onsdag 27. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), hvor de bedste sange fra hans mest kendte musicals fremføres på scenen.

Der bliver musical for alle pengene, når fire internationale sangere sammen med otte dansere og et 14-mands orkester tager publikum i Aalborghallen med på en musikalsk rundtur i Webbers musicalunivers onsdag 27. marts.

Anmelderrost hyldestshow
Cats, Evita, Jesus Christ Superstar, The Phantom of the Opera, Starlight Express – listen over Andrew Lloyd Webbers mange musicalsucceser er næsten uendelig, og derfor står kendte sange som Memory, Don’t Cry For Me Argentina, Music Of The Night, Light At The End Of The Tunnel og mange, mange flere også i kø på sætlisten til ’The Andrew Lloyd Webber Gala’.

Showet blev belønnet med hele 5 stjerner af NORDJYSKEs anmelder, da det gæstede AKKC i foråret 2018 og dengang kunne spille foran en udsolgt Aalborghallen. På grund af den store interesse er showet derfor også allerede på plakaten igen i marts 2019, og publikum ser ikke ud til at kunne få nok af en tur down Memory Lane med hr. Webber.

Prisvindende ridder
Andrew Lloyd Webber blev i 1992 slået til ridder af Dronning Elizabeth ll for hans bidrag til musik. Det er et bidrag, der har indbragt ham utallige priser, og han er blandt andet en ud af kun 15 personer, der har vundet både en Emmy, Grammy, Tony og Oscar – sangen You Must Love Me fra Evita indbragte ham både en Oscar og en Emmy for bedste sang i forbindelse med filmudgivelsen af musicalen med Madonna i hovedrollen fra 1996.

Andrew Lloyd Webber er rangeret som den femte mest magtfulde person i britisk kultur, og i 2001 omtalte New York Times ham som ’den mest kommercielle succesfulde komponist i historien’. Hans musicals spiller da også for udsolgte huse verden over år efter år.

Billetkontor: +45 9935 5566