menu

MGP lægger pres på trafikken fredag

tirsdag 13. februar 2018 I weekenden lyder det helt store MGP-brag i Aalborg. Det er børnenes tur til at gå på scenen i GIGANTIUM, og generalprøven fredag eftermiddag vil lægge ekstra meget pres på trafikken i Aalborg Øst. Derfor kan alternative ruter være en god idé at have i baghånden for bydelens vante trafikanter.

Intet mindre end 6000 publikummer lægger vejen forbi GIGANTIUM både til MGP-generalprøven fredag eftermiddag kl. 16 og lørdagens store finale kl. 20. Da generalprøven er en eftermiddagsforestilling vil de mange publikummer, der skal til GIGANTIUM, falde sammen med den øvrige tunge fredagstrafik.

Derfor opfordrer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) til, at de vante trafikanter i området omkring GIGANTIUM med fordel kan søge alternative ruter i tidsrummet kl. 13.30-16.00, hvor det største pres forventes.

Der forventes ikke yderligere pres på trafikken til finalen lørdag aften, end at publikum, ligesom til generalprøven, opfordres til at komme i god tid, så alle har mulighed for at finde deres pladser i god tid inden showets begyndelse.

Generalprøven til børnenes MGP foregår i Gigantium fredag 16. februar kl. 16.
Finaleshowet foregår lørdag 17. februar kl. 20.

Billetkontor: +45 9935 5566