menu

Dansk stand-ups Godfather klar med gribende one-man show

onsdag 11. marts 2020 Det bliver en hudløs ærlig Thomas Wivel, der med sit medrivende one-man show Anonym Alkoholiker åbner op for personlige fortællinger om livet som misbruger. Showet kan opleves fredag 17. april i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Garvede Thomas Wivel har været med lige siden stand-up komikken rigtig tog fart herhjemme, og med et kælenavn som The Godfather of Stand-Up kan det kun forpligte. Han er kendt for sin ualmindeligt gode timing og levering af skarpe punchlines, og nu sætter han livet i perspektiv med sit nye one-man show Anonym Alkoholiker. Med slagkraftig comedy og stærke punchlines bliver publikum lukket ind i hans verden som tidligere alkoholiker.

Showet tager udgangspunkt i de vilde dage, da han startede med stand-up, frem til de gyldne dage som anerkendt komiker og hele vejen ned i den mørke tid, hvor alkoholismen hærgede hans liv. Hans fortællinger om parforhold, ægteskaber, familiedramaer og egne nervebaner bliver krydret med dyb og svedig humor, når publikum føres gennem livet som tørlagt alkoholiker på sjette år. Det er et nærbillede, men det er frem for alt comedy på højeste niveau.

Billetkontor: +45 9935 5566