menu

Outlandish og Micky Skeel på Drivhus-scenen

mandag 11. marts 2024 Om under en måned – torsdag 4. april – tager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) forskud på weekendhyggen i Drivhuset, når hit-gruppen Outlandish og den populære sanger Micky Skeel spiller op til fest – og forfesten i Drivhuset byder som altid på hyggelig drop-in lounge og en god omgang fællesspisning.

AKKC’s populære kultur-koncept, Drivhuset, rummer alt fra spændende foredrag og talks til comedy og koncerter – og koncertscenen har allerede været flot besøgt af islandske Daði Freyr, hitgruppen Blæst, sangerinderne Pauline og Dopha og punkrap-duoen Fabräk.

Men Drivhuset er slet ikke færdige med at få besøg af populære musiknavne, og torsdag 4. april bliver ingen undtagelse, når hitgruppen Outlandish og sangeren Micky Skeel går på Drivhus-scenen samme aften i AKKC’s Europahallen.

Det er muligt at starte aftenen i AKKC allerede fra kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille et brætspil.

Kl. 18 åbner dørene til salen, hvor der vil være fællesspisning i ægte højskolestil, og kl. 19.30 starter aftenens koncert med Outlandish og Micky Skeel.

Aftenens hovedpersoner
Outlandish er tilbage og klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden, med hel ny musik.

De drager igen på turné, som heldigvis indebærer et stop i Drivhuset – og de har selvfølgelig alle de gode, gamle hits som Aicha, Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes og Warrior/Worrier med i rygsækken.

Outlandish består i dag af Waqas og Lenny samt deres fantastiske band, som de har spillet med gennem mere end 10 år – så det er i den grad et par rutinerede herrer, som publikum kan se frem til at opleve på Drivhus-scenen.

Men det er ikke kun hitgruppen Outlandish, der går på scenen den 4. april. Den danske sanger og sangskriver Micky Skeel er også klar til at dele ud af sin musik.

Micky Skeel startede som en del af popgruppen PULS, der fik sit store gennembrud med sangene Dope og Ingen Som Du. Micky Skeels første solo-single Kys Ham Nu hittede stort på både radio og streaming, og siden er det blevet til sange som Good Enough, Tonede Ruder og sangen Glansbillede, som han sidste år stillede op med i Melodi Grand Prix.

Hans single Tusind Stykker, der er et remake af Anne Linnets klassiker, rundede på den første uge imponerende 100.000 streams. Udover sanger og sangskriver er Micky Skeel også skuespiller, og har blandt andet været på rollelisten i filmene Den Skaldede Frisør og Remix.

Billetter til Drivhuset – Outlandish & Micky Skeel torsdag 4. april 2024 kl. 18.00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 260 kr. inkl. gebyr og inkluderer lounge, fællesspisning og billet til koncerten med ståpladser. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566