menu

25 år med irsk danseglæde

tirsdag 05. marts 2024 Det er musikalsk, det er dans til perfektion – og så er det irsk. Nordjyderne kan se frem til et storslået show med dans og musik af absolut høj klasse, når det verdenskendte, irske danseshow Rhythm Of The Dance lægger vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 6. april 2024 for at fejre 25-års jubilæum.

Hvirvlende fødder og violiner, futuristiske danse, iøjnefaldende lys og kostumer, sensationelle lydeffekter og én af de bedste irske stepdance-shows i verden. The National Dance Company of Ireland er tilbage med det verdensomspændende show Rhythm of the Dance, hvor musik og dans kombineres med en unik lyssætning og smukke kostumer. Og denne gang får den alt, hvad den kan trække, når det irske danseshow går på scenen, for i år kan de nemlig fejre 25-års jubilæum – hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden.  

Rhythm of the Dance er i fuld gang med den verdensomspændende jubilæumsturné, og til nordjydernes glæde har det irske danseshow skrevet AKKC ind i tourplanen lørdag 6. april 2024 kl. 20.  

Populært verden over – også i Aalborg 
Danserne i Rhythm of the Dance hører til blandt de mest talentfulde irske dansere i verden, og gennem årene har showet stolt kunne prale med deres adskillige nationale, internationale og verdensmestre indenfor dans. Deres dedikation til irsk dans er tydelig, når de går på scenen, og bag showet ligger endeløse øvetimer, hvor danserne igen og igen arbejder hårdt for at levere en drivende rytmisk forestilling, som millioner af mennesker nyder at se.  

Fans verden over holder så meget af showet, at de vender retur gang på gang for at nyde de talentfulde dansere, der på tælling forbliver i formation og perfekt koreograferet flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. Det samme gør sig gældende for de nordjyske fans. Det bliver nemlig intet mindre end 9. gang, The National Dance Company of Ireland går på scenen i AKKC’s Aalborghallen med Rhythm of the Dance. Første gang var tilbage i 1999, og sidenhen har det nordjyske publikum elsket et gensyn med det populære, irske danseshow. Og inden længe får de mulighed for at se endnu et show, der denne gang bliver større, vildere og lidt mere til, når Rhythm of the Dance går på scenen med et storslået jubilæumsshow. 

Billetter til Rhythm Of The Dance lørdag 6. april 2024 kl. 20.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen er 345-480 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.  

Billetkontor: +45 9935 5566