menu

Ung standup-komet med nyt oneman-show

torsdag 16. marts 2023 Den unge standup-komiker Mads de Krak er klar med et nyt turnerende oneman-show, der får titlen ’Madsere af succes?’. Aalborgenserne kan allerede nu begynde at glæde sig til 12. marts, hvor Mads de Krak indtager scenen i Det Lille Teater.

Mads de Krak er et af de mest lovende navne indenfor dansk standup, og efter to finalepladser til ’DM i Stand-up’ i 2018 og 2022, har han nu for alvor besluttet sig for at vælge comedyscenen til.

Det gør han ved at brede sine mange skørheder ud i det nye show Madsere af succes?, der gæster AKKC’s Det Lille Teater tirsdag 12. marts 2024.

Jokes og latter i centrum
Mads de Krak har efterhånden lavet standup i 8 år, og netop valget af karriere som standup-komiker, er noget anderledes end de fleste – og det kan måske være svært at forsvare i nogen sammenhænge.

Dén iagttagelse – og mange, mange flere – er noget af det, Mads de Krak bringer frem i sit nye show, hvor hovedformålet er, at publikum skal være godt underholdt med rigelige mængder latter.

Mads de Krak er kendt for at tage fat i mange forskellige emner i sine shows, lige fra stort til småt. Han deler ud af sine skøre observationer og besynderlige hverdagsproblemer, som de fleste kan spejle sig i.

Mads de Krak debuterede med sit første standup-show ’Hvem fanden er Mads de Krak?’ i 2019, og allerede i 2021 var han klar med opfølgeren ’Drengestreger’.

I 2024 står han klar med karrierens tredje standup-show, når han turnerer med Madsere af succes?.

Billetter til Mads de Krak – Madsere af succes? tirsdag 12. marts 2024 kl. 20:00 i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen 235 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566