menu

Syng julen ind med Dance Ballerina Dance

mandag 13. november 2023 Inden længe banker julen på døren. Dance Ballerina Dance er en fortryllende, dansende og musikalsk omfavnelse af julen, hvor alle de kendte julehits kombineres med et romantisk juleeventyr. Onsdag 6. december forvandles Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) til et snedækket og juleudsmykket New York.

Findes der en bedre måde at skyde julen i gang på end med en forførende forestilling i verdensklasse med balletdanserne fra Den Kongelige Ballet og Chris Minh Dokys orkester?

Den fortryllende juleforestilling Dance Ballerina Dance er mere end bare en ballet – det er en magisk juleforestilling, der samler alle de største jule-croonerklassikere i en romantisk kærlighedshistorie.

Den store scene i AKKC forvandles til et vaskeægte snedækket og juleudsmykket New York, når balletdanserne og orkester spreder julestemning onsdag 6. december kl. 20.

Det bliver intet mindre end magisk
Den danske jazz-bassist, komponist og producer, Chris Minh Doky, er manden bag den nye juleforestilling Dance Ballerina Dance. Og det bliver anden gang, han gør det.

For nogle år siden var han nemlig med til at lægge Danmark ned med sin charmerende kombination af ballet og croonerjazz med forestillingen Come Fly Away, som var scenen for den ultimative natklub med tøjlesløst temperament, intime møder, snublende uskyld og god musik.

Det blev en publikumsfavorit, som solgte mere end 90.000 billetter. Om balletten sagde Magasinet Kbh: ”Alt er så fantastisk, flot og forførerisk at det næsten er unfair at fremhæve noget frem for andet”.

Efter flere års planlægning er Chris Minh Doky nu klar med topklasse-juleforestillingen Dance Ballerina Dance. Og der er ingen juleforestilling uden ‘Santa’ - som bliver ingen ringere end Alban Lendorf, der spreder lidt magisk julehjælp.

Alban Lendorf har vundet utallige priser og danset hovedpartier i Svanesøen, Giselle, Tornerose, Romeo & Julie og mange flere.

Musikalsk kan publikum glæde sig til jule-croonerklassiskerne som It Had To Be You, Please Come Home For Christmas, White Christmas, Winter Wonderland, The Christmas Song, Baby It Is Cold Outside, My Heart Belongs to Daddy, Have Yourself a Merry Little Christmas og mange, mange flere.

- Jeg glæder mig vildt til, at vi skal skyde gang i julestemningen i 2023 med ’Dance Ballerina Dance’ – det bliver intet mindre end magisk! Og så er jeg lykkelig for, at vi har kunne samle så stærkt et dream-team af dansere og musikere – det er helt unikt!, siger Chris Min Doky om Dance Ballerina Dance.

Billetter til Dance Ballerina Dance i AKKC/Aalborghallen onsdag 6. december 2023 kl. 20 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 395-595 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566