menu

Svensk sangerinde snart klar til Aalborg

mandag 18. december 2023 Til januar og februar 2024 drager den svenske sangerinde Lisa Nilsson og guitaristen Mattias Torell igen på turné rundt i Danmark med duokoncerter, og de lægger heldigvis vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 3. februar 2024 – som det eneste sted i Nordjylland.

Lisa Nilsson har siden 1992 været en af Nordens største sangerinder, og inden længe er hun sammen med guitaristen Mattias Torell igen klar til at tage på turné til udvalgte byer i Danmark med deres velkendte duoformat – hvor Aalborg heldigvis er i blandt, som det eneste sted i Nordjylland.

Når den svenske sangerinde og hendes guitarist drager på turné, bliver ingen koncerter ens – men det nordjyske publikum kan se frem til hits fra sangerindens bagkatalog, personlige favoritter og en række numre, der passer til det intime setup, når Lisa Nilsson og Mattias Torell går på scenen i AKKC’s Europahallen lørdag 3. februar 2024 kl. 20.

Stor ros for sidste turné
Sidst Lisa Nilsson var på turné med koncerten ’Kvinnan Som Är Jag’ i hele Skandinavien, var det en kæmpe succes. Hun modtog stor ros fra anmeldere, og blandt andet kvitterede Kulturformidleren med seks stjerner.

- Lisa Nilsson, sikke en kvinde! … Lisa Nilsson har interessante historier at fortælle, og hun er forrygende til at underholde, at have kontakt med publikum, og få salen til at grine hjerteligt. Vi lagde os til at sove med ømme kindben, skrev Kulturformidleren om Lisa Nilssons sidste turné.

Den svenske sangerinde er en både charmerende og underholdende performer. Hun har et stort repertoire, som ikke bare synes uendeligt, men også er umuligt at kategorisere – hun synger både soul, jazz og pop, samtidig med at hun stepdanser og viser et stort komisk talent.

- Det er den slags stille gyldne øjeblikke, der både tryllebinder og forvirrer. Henført af den bedårende klang, som kun en rigtig primadonna kan levere, men også forstyrret af ironien, som var den leveret af en torvehandler, skrev magasinet Out&About om Lisa Nilssons sidste koncert, som de gav fem stjerner.

Billetter til Lisa Nilsson duo med Mattias Torell lørdag 3. februar 2024 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 480 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566