menu

Stor, større, BIG SHOW!

fredag 03. november 2023 Benjamin Hav & Familien sætter snart kurs mod Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med deres helt nye BIG SHOW! – deres hidtil største og mest energiske liveshow til dato. Familiefesten løber af stablen lørdag 25. november, hvor det nye, danske stjerneskud Ameli Dot går på som supportnavn.

Den dejligste boy og hele familien er inden længe klar til at indtage AKKC med deres helt nye BIG SHOW!, som bliver større og vildere end nogensinde før. Når Benjamin Hav & Familien går på scenen lørdag 25. november kl. 20, bliver Aalborghallen forvandlet til en kæmpe fest, hvor publikum også får fornøjelsen af sangerinden Ameli Dot.

Stjerneregn over BIG SHOW!
Benjamin Hav & Familiens store turné er netop igangsat og blev i weekenden afviklet i Randers, hvor Ridehuset blev forvandlet til et sprudlende og tungt pulserende festlokale, og hvor publikum bestemt ikke stod stille på noget tidspunkt. Koncerten i Randers blev modtaget med stor anmelderros og fem stjerner.

- Det er en enorm kvalitet, at Benjamin Havs syngende rap gang på gang suppleres af små omkvædsagtige melodistykker, som vi alle kan koble os på. Det er så flot – og så koncertegnet. Han holder konstant gryden i kog, og man ved aldrig helt, hvor man har gavflaben og hans vanvittige humor, der er sort som bare pokker og spækket med opdigtede historier, der stinker af løgn, lyder det fra Randers Amtsavis.

Aftenens supportnavn
Inden Benjamin Hav & Familien forvandler Aalborghallen til en kæmpe familiefest, varmer det nye, danske stjerneskud Ameli Dot salen op. Hendes særlige lydunivers bevæger sig flydende gennem soul- og indiepop, og hendes tekster har et glimt i øjet.

Debutsinglen Hanging With Myself væltede de danske hitlister og lå nummer et på den danske airplaychart og var derfor – i en lang periode – den mest spillede sang i radioen. Seneste udspil fra sangerinden er EP’en Monday Of My Life med singlerne Drunk og Machete.

Formålet med Ameli Dots musik er et opgør mod opfattelsen af det perfekte og uperfekte. Hun vil gerne give lytteren stof til eftertanke – og selvom hendes bagkatalog er lille, er hendes stemme stor og genkendelig.

Billetter til Benjamin Hav & Familien – BIG SHOW! i AKKC/Aalborghallen lørdag d. 25. november 2023 kl. 20 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 430 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566