menu

Morskabs-Theatret gør det igen

mandag 20. november 2023 Morskabs-Theatret spreder hvert år julestemning i Aalborg med en forestilling for hele familien i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). I år er Krummernes Jul på plakaten, og også i år vælger Morskabs-Theatret, i samarbejde med Lions Budolfi Aalborg, at donere en gratis juleforestilling til trængte familier, så de sårbare børn får en hyggelig juleoplevelse i en udfordrende jul.

Det må siges at være en nyhed, når Morskabs-Theatret træder op på de skrå brædder med Krummernes Jul i AKKC fra lørdag den 25. november til og med søndag den 17. december. Det er nemlig kun 2. gang i Danmarkshistorien, at den sjove og musikalske julehistorie om Familien Krumborg bliver sat op som teaterforestilling.

Morskabs-Theatret er igen i år i særligt givende julehumør. Med støtte fra Lions Budolfi Aalborg er det igen blevet muligt at lukke en forestilling til trængte familier, så børnene kan få en hyggelig juleoplevelse.

Med støtten fra Lions Budolfi Aalborg er det blevet muligt at invitere Red Barnet Nordjylland, Mandecentret Aalborg og Krisecenter for kvinder Aalborg. Den lukkede forestilling foregår i AKKC’s Fakultetet søndag 26. november kl. 11.

- Det var helt særligt for os at mærke, hvor glade familierne, og ikke mindst børnene, var for at komme ind og se juleforestillingen sidste år. Derfor er vi så glade for at Lions Budolfi Aalborg har gjort det muligt at gentage sidste års store succes. Det er bare så givende, siger Flemming Paasch fra Morskabs-Theatret.

Modtaget vigtig donation
Morskabs-Theatret er et frivilligt amatørteater som drives af frivillige, stærke kræfter, der er med at udfolde kreativitet i alle aldre. Derfor var det også særligt kærkomment, da Lions Budolfi Aalborg valgte at donere 10.000 kr. til køb af billetter til Red Barnet Nordjylland.

- Vi er både enormt stolte og beærede over donationen fra Lions Budolfi Aalborg, som er med til at gøre en betydelig forskel i en forening som vores. Så nu glæder vi os bare endnu mere til at sprede julestemning til Aalborg og omegn med Krummernes Jul, forklarer Flemming Paasch.

Der er lagt op til det helt store juleeventyr med nisser og julepynt, og de velkendte karakterer fra TV2-julekalenderen Krummernes Jul. Publikum kan bl.a. møde Krumme og Yrsa, når de kæmper for at få lov til at optræde med deres sang og følge nisserne Stella og Nova, når de laver ballade, og sætter fut i hele opgangen med spas og sang.

Larm og sang er ikke Fru Olsens kop the og slet ikke, hvis det får lysekronen til at svinge. Så jagter hun den stakkels vicevært, Svendsen, der egentlig helst bare vil holde en lille pause. Publikum kan også møde Krummes far og mor, der prøver at få det hele til at hænge sammen og storesøsteren Stine med kæresten Per. 

Billetter til Krummernes Jul lørdag den 25. november – søndag den 17. december 2023 kl. 11.00 og kl. 15.00 i AKKC/Fakultetet er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 160 kr. for voksne og 80 kr. for børn og pensionister inkl. gebyr. Familiepakker 420 kr. (2 voksne og 2 børn. Skal købes i AKKC’s billetkontor).

Billetkontor: +45 9935 5566