menu

Linda P og Thomas Warberg klar med ekstra shows

mandag 06. november 2023 Nordjyderne er vilde med comedy. Derfor kan Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) nu tilføje en ekstra omgang af Linda P’s show ’Slutty Mary’ fredag 19. april 2024 kl. 18 – og oven i hatten er Thomas Warberg klar med runde to af showet ’Du har det ikke fra mig’ fredag 9. februar 2024 kl. 21.30.

Nordjyderne får nu en ekstra mulighed for at opleve to af Danmarks absolut bedste standup-komikere. Linda P er, som man kender hende – en unik blanding af satire og skæve observationer, og nu giver hun en ekstra omgang af ’Slutty Mary’ fredag 19. april 2024 kl. 18.

Linda P er kendt for sin unikke stil, stærke scenenærvær og sin kompromisløse og direkte tilgang til humor. Hendes evne til at tage fat i tabuer, gør hende til en unik stemme inden for danske comedy.

Hun bevæger sig i grænseområderne af det kontroversielle, og det er netop hendes evne til at udforme normer, der gør hende så bemærkelsesværdig og til én af de mest genkendelige ansigter i den danske underholdningsverden.

Showet ’Slutty Mary’ er et tour de force gennem Lindas eget syn på verden – det er en oplevelse, som får folk til at grine, tænke og måske endda blive forargede, alt sammen i løbet af en enkelt aften.

Warberg også klar med ekstra show
Med mere end to årtiers erfaring har Thomas Warberg etableret sig som én af landets mest elskede og respekterede komikere. Hans show ’Du har det ikke fra mig’ melder allerede få billetter tilbage i AKKC, så nu er han klar med et ekstra show fredag 9. februar 2024 kl. 21.30.

Thomas Warberg har en uovertruffen evne til at observere og kommentere hverdagslivet, hvor han deler personlige oplevelser og tanker med publikum. Han formår at inddrage sjove og tankevækkende tilgange til situationer og emner, som alle kan relatere til – og grine med på.

I showet ’Du har det ikke fra mig’ tager han publikum med på en rejse gennem sit eget liv og de situationer, han har fundet sig selv i – fra hverdagens små absurditeter til dybere refleksioner over livets komiske ironi.

Thomas Warberg er mere end bare en komiker – han er en historiefortæller, en refleksion af samfundet og en garant for uforglemmelige stunder af latter.

Billetter til Linda P – ’Slutty Mary’ i AKKC/Aalborghallen fredag 19. april 2024 kl. 18 er i salg og billetprisen er fra 290-340 kr. inkl. gebyr. Billetter til Thomas Warberg – ’Du har det ikke fra mig’ i AKKC/Europahallen fredag 9. februar 2024 kl. 21.30 er i salg og billetprisen er 305 kr. inkl. gebyr.

Billetterne kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566