menu

Det bliver MACNIFICENT med McIntyre 

torsdag 09. november 2023 Inden længe kigger den verdenskendte comedystjerne Michael McIntyre forbi det nordjyske med sit helt nye show, som han lige nu er på verdensturné med. Den britiske komiker går på den store scene i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 7. december 2023 – og det bliver helt og aldeles MACNIFICENT!

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien, men én af de største komikere i verden. Han er elsket af publikum verden over, unge såvel som ældre, for sin evne til at gøre banale hverdagssituationer hyldende morsomme.

Han lagde vejen forbi Aalborg tilbage i 2019, og nu er den britiske komiker igen klar til at indtage det nordjyske – denne gang med sit helt nye show MACNIFICENT.

I bedste McIntyre-stil går han på scenen i AKKC’s Aalborghallen torsdag 7. december kl. 20, hvor publikum kan varme sig med masser af lårklaskende sjovt standup.  

Verdensturné i fuld gang 
Det er fire år siden, at Michael McIntyre sidst var aktiv på standup scenen. Men meget er sket siden da, og nu er den populære komiker draget på en ny verdensturné, hvor han blandt andet kommer forbi London, Sydney, Singapore, Dubai, New York – og selvfølgelig også Nordens Paris. 

Showet MAGNIFICENT er i fuld gang verden over, og har blandt andet fået stor anmelderros fra den britiske avis The Telegraph, som kalder showet for ’en gave til at alkymisere hverdagens absurditeter til komedieguld’. Også det britiske medie The Arts Desk roser showet og skriver: 

- Som komiker har McIntyre skabt en karriere ud fra observationskomedie, der tager et gran af sandheden fra dagligdagen – mobiltelefoner, slankekure, at være en angst forældre og endda brød – og gradvist opbygger en historie, der næsten når surrealistiske højder (...) det er dygtigt udført og det skuffer ikke. 

Grineren Syngende Træ  
Da Michael McIntyre gæstede Aalborg i 2019, blev han den 95. internationale verdensstjerne, der plantede et træ i parken med De Syngende Træer i Kildeparken.

Træplantningen var én lang grinetur med en McIntyre i topform, der greb hvert et lille ord og hver en mulighed for at gøre situationen morsom. Det han kan – at gøre hverdagen og dens situationer morsomme. 
 
Når man besøger parken med De Syngende Træer og trykker på knappen ved standeren med lyd ved træet, kan man derfor lytte til en af Michael McIntyres sjove jokes og få sig et godt grin i det fri.

Billetter til Michael McIntyre – MACNIFICENT i AKKC/Aalborghallen torsdag d. 7. december 2023 kl. 20 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 405-875 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566