menu

Årets (festligste) Julefrokost i Aalborg

mandag 20. juni 2022 Der er dømt stemningsfuld fællessang, et fyldt dansegulv, brølende latter og lækker julemad, når Årets Julefrokost 2022 indtager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med ingen ringere end Lars Hjortshøj, Fyr & Flamme og Sussi & Leo Trio på scenen lørdag 26. november.

Det bliver Lars Hjortshøj, der styrer løjerne og indtager rollen som konferencier, når Aalborghallen pyntes op til årets sjoveste julefest lørdag 26. november.

Den store scene indtages i løbet af aftenen af både Sussi & Leo Trio og Fyr & Flamme, så der bliver med sikkerhed både gang i det store dansegulv og stemmebåndene bliver slidt til randen af fællessang i den store sal med plads til hele 1400 feststemte nordjyder.

Vi går aldrig hjem
Årets Julefrokost bliver det ideelle samlingssted for alle, der ønsker en festlig aften i julens tegn.

Med et helaftensprogram fra kl. 18, der strækker sig lige fra en lækker julebuffet til de sidste fødder forlader dansegulvet kl. 02.00, er aftenen fyldt med underholdning fra start til slut.

Det er Restaurant AKKC by MEST, der står for alle de lækre retter på julebordet, som naturligvis indeholder de kendte julefavoritter, og under middagen spreder en dj julestemning fra scenen.

Efter den festlige julemiddag går Sussi & Leo Trio på scenen, og hvis der er nogen, der kan få gang i julefesten, er det dem. Det populære par underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på - lige fra Smoke on the Water til Sikke en fest, og salen kommer med sikkerhed til at koge af syng-med og højt humør.

Det høje humør fortsætter, når Jesper Groth og Laurits Emanuel, alias Fyr & Flamme, indtager scenen senere på aftenen. Det bliver stort, når de blandt andet leverer deres kæmpe grandprix-hit Øve os på hinanden.

Fyr & Flamme er et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen. Derudover er de også kendt for hits som Menneskeforbruger og Kamæleon.

Underholdning hele aftenen
Årets Julefrokost har fokus på god underholdning hele aftenen, og til at stå for sjove indslag og at binde hele aftenen sammen, står selveste Lars Hjortshøj klar.

Lars Hjortshøj er en af Danmarks sjoveste og mest kendte komikere og er blandt andet kendt fra Casper & Mandrilaftalen, Klovn og Live fra Bremen.

En dj vil sørge for at dansegulvet er fyldt i koncertpausen og fra kl. 23, når den sidste koncert er forbi. Her vil der være en skøn blanding af juleklassikere, moderne hits og alle de gode gamle sing-along-songs.

Billetter til Årets Julefrokost i AKKC/Aalborghallen lørdag 26. november sælges fra onsdag 22. juni kl. 10. Pris pr. billet for helaftensarrangementet er 750 kr. inkl. gebyr. Drikkevarer kan tilkøbes i form af show- eller helaftenspakke til hhv. 325 kr. og 575 kr. Der gives EarlyBird rabat på 75 kr. pr. billet ved køb før 1. september 2022. Yderligere info og køb i Billetkontoret tlf. 9935 5566 (mandag, onsdag og fredag fra kl. 10-12 samt 13-15), her og via ticketmaster.dk.

Billetkontor: +45 9935 5566