menu

Wallmans kan ikke få nok af Aalborg

fredag 17. juni 2022 Det populære julefrokostkoncept Wallmans Christmas Show vender tilbage til Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) for tredje gang, fredage og lørdage i november og december, når der diskes op med en lækker 4-retters julemenu, sublim underholdning og efterfest. Alt naturligvis i den velkendte Wallmans-stil fyldt med akrobatiske overraskelser og forrygende musikalitet.

Som det eneste sted i Danmark, byder AKKC indenfor til julefrokost med Wallmans, når Wallmans Christmas Show on Tour slår dørene op fredage og lørdage 18. november – 10. december til en unik juleoplevelse, hvor der er kælet ekstra for detaljerne i både julemenu og -underholdning.

Det er intet mindre end tredje gang, Wallmans julefester med nordjyderne, som hurtigt har taget det nye julekoncept til sig.

Spisning og underholdning i skøn forening
Wallmans Christmas Show on Tour er et dinnershow, hvor topklasseunderholdning med artister, sangere og dansere løfter taget i Europahallen.

Sådan bliver det også i 2022, hvor der er lagt op til den ultimative wow-oplevelse og feststemning med to scener i salen, så alle publikummer kommer helt tæt på underholdningen.

Det er restaurant AKKC by MEST, der kreerer en lækker 4-retters julemenu, hvor nogle af de traditionelle juleretter har fået et lækkert, moderne twist.

Noget af dét, der giver den helt særlige oplevelse ved Wallmans Christmas Show, er den måde, som spisning og underholdning sker i boblende forening, så den festlige stemning gennemsyrer hele aftenen, og der aldrig er et kedeligt øjeblik.

Efterfest med DJ
Når dinnershowet er forbi og stemningen er på sit højeste, bliver salen omdannet til Night Club med en DJ, der spiller al den musik, festdeltagerne ikke kan sidde stille til – og dansegulvet kommer til at syde.

Så gør klar til et brag af en julefrokost! Wallmans Christmas Show on Tour er samlingsstedet for kollegaer, familie eller venner til en underholdende og festlig aften i julens tegn.

Billetter til Wallmans Christmas Show i AKKC/Europahallen sælges fra onsdag 22. juni kl. 10. Showet har premiere fredag den 18. november og spiller derefter fredage og lørdag til 10. december. Pris pr. billet for show, 4-retters menu og afterparty er 995 kr. inkl. gebyr. Drikkevarer kan tilkøbes i form af show- eller helaftenspakke til hhv. 350 kr. og 475 kr. Yderligere info og køb i Billetkontoret tlf. 9935 5566 (mandag, onsdag og fredag fra kl. 10-12 samt 13-15), her og via ticketmaster.dk.

Billetkontor: +45 9935 5566