menu

Stjernespækket cast til hitmusicalen Jersey Boys

torsdag 03. november 2022 Det er allerede meldt ud, at den verdensomspændende succesmusical Jersey Boys rammer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 13.-17. december 2023. Nu har Lion Musicals endelig løftet sløret for det talentfulde cast, som skal skildre den legendariske amerikanske gruppe Frankie Valli and The Four Seasons. Publikum kan opleve fire af landets dygtigste sangere og musicalperformere Mikkel Hoé Knudsen, Johannes Nymark, Søren Torpegaard og Jesper Paasch portrættere den historisk populære gruppe.

En musikalsk fortælling om succes, venskab, penge, kærlighed – og bagsiden af det hele. Historien om Jersey Boys tager udgangspunkt i den sande historie om den verdensberømte 60’er gruppe, som bevægede sig fra New Jerseys slumkvarter til The Rock and Roll Hall of Fame, bestående af Frankie Valli, Tommy Devito, Bob Guadio og Nick Massi.

De havde looket, attituden, en lyd som ingen andre og så dominerede de 60’ernes hitlister med hits som Beggin’, Big Girls Don’t Cry og December 1963.

Musicalen Jersey Boys lægger vejen forbi AKKC 13.-17. december 2023, og den tager publikum med bag scenen – og musikken – hos en af musikhistoriens mest berømte grupper.

Musicalstjerner i hovedrollerne
I hovedrollerne som de fire Jersey-drenge kan publikum se frem til at opleve nogle af Danmarks førende musicalstjerner. I rollen som Frankie Valli, med den enestående falsetstemme, kan publikum opleve det unge stortalent Mikkel Hoé Knudsen, som blev færdiguddannet fra musicaluddannelsen i Fredericia i 2017.

Johannes Nymark fik sit gennembrud i rollen som Aladdin på Fredericia Teater, og nu indtager han rollen som Tommy Devito. Bob Guadio bliver spillet af stortalentet Søren Torpegaard, som publikum tidligere har kunne opleve i flere fremtrædende roller på Det Ny Teater og Det Kongelige Teater.

Jesper Paasch har medvirket i en lang række film, tv-serier og musicals, og nu indtager han rollen som Nick Massi. Det stjernespækkede cast er klar til at skildre alle de op- og nedture, som den verdensberømte gruppe var igennem.

Succeshold bag den verdensomspændende musical
Bag den danske opsætning af hitmusicalen Jersey Boys, som har haft stor international succes, finder man et stærkt og kreativt dansk hold. Thomas Agerholm er en af de senere års mest succesfulde musicalinstruktører, og nu står han i spidsen for opsætningen af Jersey Boys.

Med på holdet er også at finde den prisbelønnede scenograf Benjamin La Cour, som står for scenografien og kostumerne til musicalen. Begge har de tidligere stået bag store succesmusicals såsom Disneys Klokkeren fra Notre Dame og The Bodyguard – The Musical.

Sidst men ikke mindst er det Kim Ace Nielsen, som tidligere har vist sit talent til blandt andet Shu-Bi-Dua – The Musical, der kommer til at stå for koreografien til Jersey Boys.

Billetter til Jersey Boys d. 13.-17. december 2023 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 375-825 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566