menu

Specialklassen klar med ekstra-ekstrashow

onsdag 21. december 2022 Der var rift om billetterne, da Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) annoncerede, at den populære trio Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup fra Specialklassen vender tilbage. Billetterne til det første ekstrashow blev udsolgt på under en måned, men heldigvis er der tilføjet et ekstra ekstrashow til programmet 1. april 2023, hvor de tre herrer går på scenen uden manus endnu en gang.

Der skulle ikke en gang gå en måned, før billetterne til Specialklassens ekstrashow i det nye år var udsolgt.

Heldigvis kan de, der ikke nåede at sikre sig billet, stadig nå det. Der er nemlig tilføjet endnu et ekstrashow med Specialklassen i AKKC 1. april 2023, hvor de igen indtager Europahallen.

Publikum kan se frem til en hysterisk sjov aften, hvor de får lov til at være medskabere af det populære impro-comedyshow.

Impro comedy når det er bedst
I over 12 år har den geniale trio gået i Specialklassen, og lige siden har de improviseret sig igennem både tv-optrædener, musicals og radio.

Når de tre mænd i jakkesæt indtager Aalborg, kan nordjyderne se frem til et satirisk break fra ordentlighed, struktur og moralsk forventning.

Hvert show er unikt, og ud fra stikord i salen leverer den musikalske trio et nyt og unikt show hver gang, de optræder. Der er nemlig intet, der er aftalt på forhånd, når publikum får lov at bestemme, hvordan aftenens sketches, sange og scener skal udspille sig.

Publikum ved slet ikke, hvad der venter dem, men én ting er sikkert – det bliver hylemorsomt.

Billetter til Specialklassen – ”Intet aftalt” lørdag 1. april 2023 kl. i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 280-320 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566