menu

Smokie er stadig on fire

fredag 11. marts 2022 Living Next Door to Alice (Who the F**K is Alice). Bandets absolut største singlehit spiller stadig for fylde drøn i Jomfru Ane Gade. Lørdag 9. april fyrer 70’er pop/rock-bandet op for deres allerstørste hits i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). En festlig aften fuld af drøngod syng-med-musik venter.

I flere årtier har de begejstret tusindvis af fans på udsolgte turneér og forbliver i dag en del af rock n’ roll-eliten. Smokie er en hits-maskine med 13 top-20-hits bare i 70'erne.

Publikum kan se frem til at genhøre og skråle med på Have You Ever Seen The Rain og en perlerække andre populære sange, når det ikoniske bandt rammer Aalborg med The Greatest Hits Tour. Smokie er nostalgi, når det er bedst.

Hjem til Danmark
Bandet er så stort i Danmark, at landet bliver set som deres andet hjem. Nu kommer Smokie igen hjem og spiller for den store og trofaste danske fanskare. Smokie leverer ørehængere, der taler til hjertet og går rent ind hos danskerne.

Danskerne er vilde med Smokie, og Smokie er vilde med danskerne – så vilde at bandet i 1999 samlede adskillige hits og udgav albummet Our Danish Collection.

En koncert du vil huske
I december måtte Smokie og fans sige farvel til basguitarist og stifter af bandet, Terry Uttley. For de resterende bandmedlemmer er det vigtigt at bevare mindet om deres ”bror” og bedste ven. De vil arbejde hårdt for at fremføre en koncert, som Terry ville være stolt af.

Sammen med bandets nye sanger Pete Lincoln og Luke Bullard på bas, forbliver de taknemmelige og optimistiske. Smokie-fans har fortsat et brag af en musikoplevelse at se frem til. Bandet lover en koncert, publikum ikke kun vil nyde, men bestemt også huske.

Billetter til Smokie – The Greatest Hits Tour lørdag 9. april kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 365 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566