menu

Jul med Marie Carmen Koppel

fredag 29. april 2022 Musikken er noget af det bedste ved julen! Fredag 16. december inviterer Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel til julekoncert med hjertevarm stemning i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Julekoncerten tager udgangspunkt i Maries julealbum med titlen ”When You Wish Upon a Star”. På albummet findes juleklassikere som ”Silent Night”, ”Dejlig er jorden” og ”Let it Snow”, som hun fortolker med nærvær og varme som ingen anden. Det bliver et genremiks med julesange, pop, jazz, swing og gospel.

En stor stemme
Marie Carmen Koppel er kendt for sin store stemmepragt. Hun leverer intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau og får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse og tekniske formåen.

Hun synger sig igennem smukke, intense, store ballader som den gospelagtige ”Nativity Carol”, den smukke og nærværende fortælling på ”Christmas time is here”, samt den jazzede, svingende og legende ”Winter Wonderland”.

Alle med budskaber om glæde og kærlighed, forståelse og empati. Ord som er del af Marie Carmens grundværdier.

Tid til at samles
For Marie Carmen Koppel rimer juletiden med nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Julen handler om at dele de gode ting, og julekoncerten i AKKC er en af de gode ting nordjyderne kan samles om i december.

Billetter til Jul med Marie Carmen Koppel d. 16. december kl. 19.30 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 230 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566