menu

Jason Derulo plantede træ nummer 96

fredag 24. juni 2022 Gæster i Aalborgs Kildeparken kan nu nyde tonerne fra og lave lækre TikTok-moves til Jason Derulos musik. Den amerikanske sangstjerne plantede fredag aften træ nummer 96 i parken med De Syngende Træer i forbindelse med sin koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Kendte navne som Sting, Stevie Wonder, Jeff Dunham, Maroon 5, Mariah Carey og mange, mange flere er der allerede. Og nu blev det Jason Derulos tur.

Han plantede fredag aften træ nummer 96 i parken med De Syngende Træer i Aalborg, efter han havde holdt en fest uden lige på scenen til en udsolgt koncert i Aalborghallen med 3100 syngende og dansende publikummer.

Koncerten i Aalborg var eneste sted i Danmark.

Den amerikanske sangstjerne, der er et kæmpe fænomen på TikTok, var meget beæret over at plante træet, og havde selv valgt de tre megahits Savage Love, In My Head og Want to Want me, som gæsterne i parken kan lytte og danse til ved træets musikstander.

- 10 minutter efter Jason Derulo havde skabt en kæmpe fest med alle sine største hits på scenen foran den totalt fyldte sal, kom han rolig og ydmyg ud på kunstnerbalkonen backstage, hvor han plantede sit træ. Han havde selv en kameramand med under hele seancen, så forhåbentlig får hans millioner af følgere på de sociale medier også kendskab til Aalborg og De Syngende Træer, fortæller Nicolaj Holm, CEO i AKKC.

Da træplantningen foregik på AKKC’s kunstnerbalkon, bliver træet nu efterfølgende plantet i Kildeparken, hvor der allerede står en musikstander klar med Derulos tre hits. Så i løbet af weekenden kan gæster tage en dans foran det nyplantede træ.

Billetkontor: +45 9935 5566