menu

Endelig! Dizzy Mizz Lizzy-premiere i Aalborg

tirsdag 08. marts 2022 To gange er koncerten blevet flyttet, men nu kommer et af Danmarks største rockbands endelig til Aalborg. Der er meget få billetter tilbage til den længe ventede koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 2. april, hvor Dizzy Mizz Lizzy spiller som første sted på deres turné. Den gode stemning fra koncerten føres videre ud i nattetimerne med årets første AKKC Late Night.

For det trofaste publikum, der har hold fast i billetten i to-et-halvt år, bliver det uden tvivl en kæmpe forløsning at slippe tøjlerne til tonerne af Dizzy Mizz Lizzys mange klassikere og høre nogle af bandets nye numre i arenastørrelse. Turnéen sker nemlig i anledning af Dizzy Mizz Lizzys nyeste album ’Alter Echo’, der udkom i 2020 og siden har fået 5 stjerner af GAFFA og Jyllands-Posten samt 4 stjerner af Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet. Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsener er mere end spilleklar og ser frem til koncerterne og til at møde deres fans.

- Lige siden vores Arena-koncerter blev booket tilbage i 2019, har vi virkelig set frem til at stå og spille foran en talstærk fanskare igen. Ikke mindst med et nyt album i bagagen. Hvem skulle have vidst, at vi skulle vente i over to-et-halvt år!? Men NU glæder vi os altså også til at vende tilbage til den mere klassiske form for rock-koncert. Endda fem af slagsen. I store arenaer, fortæller Tim Christensen

Fortsæt festen til årets første AKKC Late Night
Efter publikum endelig har fået indfriet deres trang til en liveoplevelse med Dizzy Mizz Lizzys rockede lyd, forsætter festen i AKKC. Med årets første AKKC Late Night føres den gode stemning videre ud i nattetimerne, hvor en DJ holder gang i dansegulvet, alt imens bartenderne langer lækre cocktails over disken. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Billetter til Dizzy Mizz Lizzy lørdag 2. april kl. 19.30 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 480 kr. inkl. gebyr.

 

Billetkontor: +45 9935 5566