menu

Efterårsferie med næsehornet Otto

mandag 28. februar 2022 Hvor meget kan scenegulvet mon bære? Næsehornet Otto kommer til live i skolernes efterårsferie, når MCH Musical opfører Ole Lund Kirkegaards klassiker i ny musicalversion i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 22. oktober og søndag 23. oktober med to forestillinger om dagen.

Historien foregår i børnenes farverige verden. Voksen-logik er et fremmedord. Alligevel er den elsket af flere generationer. ”Otto er et næsehorn” er en forestilling for hele familien.

Nu opsættes den i en helt ny musicalversion, hvor de nuværende sange suppleres af ny musik, skrevet af MCHs projektleder og kapelmester Rasmus Steenberg.

Til glæde for både børn og voksne har MCH Musical stået bag en række underholdende musikalske teateroplevelser i AKKC som ”Emil fra Lønneberg”, ”Busters Verden” og i vinterferien opfører de ”Folk og Røvere i Kardemomme By”.

I ”Otto er et næsehorn” står Louise Rømhild og Anna Skjærlund fra MCH Musical igen for instruktion og koreografi – og på scenen står et væld af stærke talenter, der glæder sig til at underholde børn og voksne i skolernes efterårsferie.

Otto er et næsehorn. Ja, ja, ja
Først er han bare nogle streger på tapetet, men pludselig træder han frem og bliver levende. Og hvem har plads til at have en så stor og meget sulten skabning boende hos sig. Topper og Viggo skaber ravage, efter de har tegnet med den magiske blyant og skabt Otto.

Som alle hovedpersoner i Kirkegaards historier er de nysgerrige, opfindsomme drenge, der med humor og en vild fantasi vender de voksnes verden på hovedet. Kan du også se næsehornet på scenen? Publikum får testet deres fantasi, når den elskelige historie udspiller sig i AKKC.

Billetter til Otto er et næsehorn lørdag d. 22. oktober og søndag 23. oktober kl. 10.30 og 15.00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 195 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566