menu

Sommerrevy rammer samtidens begivenheder med stærk satire

tirsdag 10. august 2021 Odense Sommerrevy spiller i AKKC fra 27. til 29. august, og har i denne sommer høstet store roser for sit stærke program med den store og charmerende besætning, der i den grad kan det hele; sang, skuespil, timing, stærke tekster og kontakt med publikum. Stig Rossen, Vicki Berlin, Henrik Koefoed, Mette Marckmann, Thomas Mørk og Lars Arvad er klar til at give Aalborg en helt igennem grinende revyoplevelse.

Som med så mange andre kulturarrangementer måtte AKKC (Aalborg Kongres & Kultur Center) i 2020 aflyse Odense Sommerrevy, men nu kan Danmarks yngste revy og en af de mest succesfulde de senere år endelig prøve nordjydernes humor af.

Og de kommer med en virkelig stærk revy, der udover de i det nordjyske kendte garvede revykræfter Vicki Berlin og Thomas Mørk, der flere gange har medvirket i AKKC-revyer, også har Ørkenens Sønners søn Henrik Koefoed med.

Mette Marckmann er sammen med Lars Arvad nye ansigter, og så er der næsten et velkommen hjem til en storsyngende Stig Rossen, der for første gang prøver kræfter med revygenren, og har høstet ros af anmelderne for store sangnumre i revyen.

Odense Sommerrevy spillede for kun 5. gang her i 2021 for udsolgte huse med 21.000 publikummer. Fynboerne elsker deres revy, der samtidig på rekordtid har formået at blive en landsdækkende revy med stor succes.

Måske er forklaringen, at det er lykkedes Lars Arvad, direktør og skuespiller, at genopfinde revygenren, så den bygger bro mellem moderne stand-up og den klassiske revy. Odense Sommerrevy rammer alle aldre og har bevist, at revygenren er moderne, samfundsrevsende og et talerør for ytringsfriheden. Med andre ord en levende og humoristisk spejling af den tid, vi lever i.

De mange numre i revyen byder på skarpe tekster, lumre branderter, overlegen musikalitet og en perfekt formet latterkurve i et mix af genkendelighed, originalitet og aktualitet. En forelsket blogger sætter spot på tidens jeg-liv, det forrygende nummer om den alvorlige Corona-epidemi og hjemmearbejde får også lige en ny vinkel. Henrik Koefoed har et af aftenens glansnummer som H. C. Andersen med historien Det er ganske vist, men mere omhandlende en vis Mette.

Denne Mette får også lige en helt igennem sjov behandling i nummeret Vores allesammens mor, og så siger revyen, som det næsten er blevet en tradition, når store danske sangere dør, et sangmæssigt farvel til Michael Bundesen fra Shu-bi-dua.

Joy-Maria Frederiksen har for tredje gang i streg instrueret revyen. Hun kan kunsten at give en revy tempo og timing bedre end de fleste, Thomas Mørk har pakket scenen smukt ind som scenograf, og kapelmester Morten Wedendahl styrer det musikalske departement med stor autoritet.

Billetter til Odense Sommerrevy, der spiller i AKKC/Aalborghallen fra fredag den 27. august til søndag den 29. august, kan købes i AKKCs Billetkontor tlf. 9935 5566 (åbningstider er mandag, onsdag og fredag fra kl. 10-14) eller her. Billetprisen er fra 380 kr. til 530 kr. Til revyen kan man købe de populære KULTURPAKKER til forestillingerne 27. og 28. august kl. 21. KULTURPAKKER er med aftenbuffet på Comwell Hvide Hus, A-billet, NemPause, overnatning i delt dobbeltværelse og brunch til 1.379 kr. pr. person.

Billetkontor: +45 9935 5566