menu

Jesper Lundgaard inviterer til julekoncert med gæstesolist

onsdag 18. august 2021 I bedste croonerstil fyrer Jesper Lundgaard op for julestemningen, når han i selskab med sit 4-mandsjuleorkester og kor, der ledes af kapelmester Edi Premate, gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 4. søndag i advent kl. 16. Med sig har han sangerinde Claudia Campagnol kendt fra dette års Melodi Grand Prix.

Jazz med et drys af pop
Iført rød veloursmoking skruer Jesper Lundgaard op for en lækker jazzet lyd, når han med en god portion charme indtager Europahallen søndag den 19. december kl. 16 i AKKC.

Sammen med sit 4-mandsjuleorkester og kor får Jesper Lundgaard julebarometeret helt i top med en stemningsfuld koncert i 1920’ernes croonergenre.

Gæstesolist og sangerinde, Claudia Campagnol, tilfører med sin smukke vokal et drys af pop til den musikalske oplevelse.

Claudia Campagnol deltog i Melodi Grand Prix 2021, hvor hun akkompagneret af et vintage klaver optrådte med sangen Abracadabra.

Musikalsk julebuffet
Jesper Lundgaard finder sin indre Michael Bublé frem og byder på en musikalsk julebuffet af danske salmer, engelske carols, gospel, Jespers egne sange og overraskelser.

Den musikalske oplevelse er desuden krydret med minder, smil og anekdoter fra Jespers eget liv. Der er lagt op til sidste søndag i advent med skønsang, nærvær og stemning fra øverste julehylde.

Julekoncerten passer derfor til en eftermiddag med adventshygge sammen med familie og venner. Du kan glæde dig til store stemmer, masser af charme og julestemning.

Billetter til Jesper Lundgaards Julekoncert 2021 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14. På tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 390 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566