menu

Gintberg høster ros og tilføjer ekstra show i Aalborg til touren

fredag 10. september 2021 Jan Gintberg har netop haft danmarkspremiere på sit nye show Død eller Leende i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Nordjyderne elsker at grine med komikeren, og allerede nu sætter han endnu et show på plakaten i Aalborg torsdag 10. marts kl. 19 i AKKC.

Gintberg valgte AKKC som startskuddet for sit nye show. Den landskendte komiker holder af at optræde for det lune nordjyske publikum, der på præmiereaftenen gav stående klapsalver efter en underholdende aften. Nu har nordjyderne endnu en chance for at fange manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, når han igen giver os noget at grine af i et ekstra show til foråret.

Bedste show til dato
Det er ikke kun publikum, som var vilde med Jan Gintbergs nye show. Anmelderne roser den erfarne komiker og giver Død eller Leende seks store stjerner, samt kalder det for Gintbergs bedste show til dato. ”Ikke kun fordi vi hungrede efter gode kulturelle oplevelser efter corona-tiden. Skrighalsen gør det godt – der er en skøn variation af gode jokes, nærvær og aktualitet i hans show”, som Appetize.dk skriver og kalder premieren for fantastisk.

Et personligt satirisk show
Jan Gintberg er kendt som Danmarks mest højlydte komiker. I Død eller Leende kan publikum opleve et varieret stemmeleje fra den speedsnakkende komiker, der også taler nede i gear og følsomt om personlige oplevelser. Showet handler om at huske ikke kun at overleve, men også leve imens man overlever. Gintberg byder derudover på sine altid skæve betragtninger om livet og pludselige afstikkere om alt fra fynske lerfrugtfade, pik, polio og privilegieblindhed.

Jan Gintberg bringer håb, latter og absurditeter fra det levede liv med til Aalborg, når han endnu en gang besøger AKKC med det anmelderroste satiriske og personlige show død eller Leende.

Billetter til Død eller Leende i AKKC/Aalborghallen torsdag 10. marts kl. 19 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller via. akkc.dk. Billetprisen er fra 375 kr. til 425 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566