menu

Folkefest med Hinterseer, schlagerhits og tyrolerorkester

fredag 01. oktober 2021 Kalder alle schlager-fans! Hansi Hinterseer er tilbage i Aalborg for at fejre sit 25 års jubilæum som sanger og musiker. Søndag 24. oktober kl. 20 går den legendariske schlagerstjerne i selskab med Tiroler Echo på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) for at fyre op for en musikalsk folkefest med Hinterseers jubilæumsalbum.

Savner sine danske fans
Den succesrige entertainer har opbygget en stor fanskare I Danmark, hvor hans karriere for alvor tog fart efter albummet ”The Danish Collection” i 2010. Det er femte gang siden 2011, at Hansi Hinterseer gæster Aalborg med sin østrigske charme.

Han skulle have givet koncert i AKKC i november 2020, men koncerten måtte, som mange andre, udskydes på grund af Corona-situationen. Hinterseer har savnet sine danske fans og glæder sig til igen at optræde for nordjyderne.

-Jeg glæder mig virkelig til at komme op til jer. Sammen med Tiroler Echo ved jeg, at vi får en god aften med vores og min musik. Og jeg glæder mig virkelig til at se jer, fordi det er længe siden, hilser en smilende Hinterseer.

En lang succesfuld karriere
Den 67-årge musiker har udgivet over 40 album og et hav af dem er gået guld og platin både i de tysktalende lande og i Danmark. Denne gang kommer den succesrige østriger til Nordjylland med sit jubilæumsalbum ”Ich halt zu dir”.

Albummet underbygger Hansi Hinterseers succesfulde karriere, der er kendetegnet af stabilitet og stor værdsættelse af skikke og traditioner, men som også er præget af hans mod på eventyr, hvor sangeren også bevæger sig ud i en kombination af tidsløse ballader og latinamerikanske rytmer, der får publikum til at danse.

De fleste schlager-fans holder af at opleve den smilende og positive sanger. Publikum kan se frem til en folkefest med østrigsk charme, schlagerhits og jubilæumssange, når Hansi Hinterseer sammen med Tiroler Echo udfolder sine musikalske talenter på scenen i Aalborghallen.

Billetter til Hansi Hintersser 24. oktober kl. 20 i AKKC/Aalborghallen kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 510 kr. til 705 kr. inkl. gebyr.

Foto: Michael Stub 

Billetkontor: +45 9935 5566