menu

En skræmmende god gave

fredag 10. december 2021 Tag julegaven til nye højder. Udfordre én, der let bliver bange eller én, der elsker uhygge. Horror Night er tilbage i oktober 2022. Aalborg Karneval sørger igen for en hårrejsende oplevelse i Aalborg Kongres & Kultur Centers (AKKC) dybe uhyggelige gange.

Der er uhyggeligt meget at se frem til i 2022. AKKC og Aalborg Karneval fortsætter det gode samarbejde og inviterer til halloween-traditionen, hvor alle, der tør, kan blive skræmt fra vid og sans i weekenderne uge 42 og 43.

- Det var virkelig fedt at få lov at skræmme livet af en masse gæster igen under afviklingen af Horror Night 2021. De utallige skjulte gange og dybe afkroge under AKKC rummer så mange muligheder for at lave det vildeste Horror event og de mange skrig og skrål til årets arrangement har kun givet os blod på tanden i forhold til at gøre næste års Horror Night endnu mere skrækindjagende." Sjaja Haddadi, sekretariatsleder Aalborg Karneval.

En julegave ud over det sædvanlige
Giv den kristne højtid et djævelsk tvist med en julegave, der sent vil blive glemt. Dygtige og skrækindjagende aktører er mere end klar til at skræmme livet af alle, der bevæger sig ud på den skumle rute.

Dette års horror-begivenhed var det største og mest skræmmende nogensinde. Sjældent er der blevet skreget så meget og højt i gangene i AKKC og succesen gentages til næste år.

- AKKC er jo et hus kendt for sine spøgelser. Faktisk har vi to i de kilometerlange gange under jorden, hvor publikum ellers aldrig får lov at komme. Derfor er det også en kæmpesjov opgave for os at skabe Horror Night sammen med Aalborg Karneval, og det lader til at nordjyderne synes om skrækken, siger Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Oplev nye sider af dig selv og dine nærmeste. For hvem ved, hvad der venter sig i de mørke skumle gange, når uhyggen spreder sig i AKKC. Tør du give en julegave ud over det sædvanlige, er Horror Night muligheden for at give en skræmmende god gave.

Det er med at holde sig tæt på sine nærmeste til Horror Night – og er det ikke, hvad juletiden handler om? At samles med dem, man holder af. Alle dine sanser kommer på overarbejde, og vi lover dig, du trænger til at gå i baren, når du kommer ud fra ruten, og skal bearbejde oplevelsen med dine venner eller familie.

Billetkontor: +45 9935 5566