menu

Keld & Hilda

Hånd i hånd... på turné for sidste gang

Aalborghallen

søndag 09. marts 2025 kl. 16:00

Show

Priser
O: 410,- A: 350,- B: 320,- C: 290,-

Spar 50% med
Study Tickets

Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause

Keld og Hilda Heick takker af på den danske underholdningsscene i 2025 med et helt nyt musikalsk og topunderholdende talkshow, der tager dig med hele turen fra deres første møde til i dag, hvor de efter mere end 100 år (sammenlagt) på landevejen nu siger farvel og tak til deres mange fans.

Du kan glæde dig til en ganske særlig eftermiddag, hvor Keld og Hilda kærligt, ærligt og humoristisk fortæller røverhistorier fra et langt liv både på og bagved scenen. 

Det bliver både sjovt, rørende og hamrende festligt, når Dansktoppens ukronede konge og dronning lader os alle sammen komme med bag de største succeser, karrierens op- og nedture, ind i turbilen og med hjem i privaten.

Hvordan mødte de hinanden i folkeskolen? Hvordan endte Keld Heick som en af de mest vindende tekstforfattere i Dansk Melodi Grand Prix? Hvad fik Hilda overtalt til at komme med på landevejen og hvordan er Keld og Hilda egentlig, når scenelyset slukkes?

Du kan selvfølgelig også glæde dig til at genhøre alle de største hits som Disco tango, Krøller eller ej, Ved landsbyens gadekær, Vi skal gå hånd i hånd og mange flere!

Kort fortalt bliver det et musikalsk talkshow udover det sædvanlige!

Det hele styres af talkshowsværten Lukas Birch, der tidligere har kørt landet rundt med talkshows med blandt andre Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Kandis-Johnny, Amalie Dollerup, Anne Louise Hassing, Mette Blomsterberg, Kirsten Siggaard osv.

Billetkontor: +45 9935 5566