menu

NET ZERO pathways

Mødestedet for grønne forretningsmuligheder

Aalborg Kongres & Kultur Center

torsdag 30. marts 2023 kl. 08:30

Konference

Torsdag d. 30. marts 2023 åbnes dørene endnu en gang til NET ZERO pathways i Aalborg Kongres & Kultur Center – konferencen, der stiller skarpt på, hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd.

Bag eventet står Aalborg Kongres & Kultur Center, Green Hub Denmark og flere af Danmarks grønne erhvervsklynger: DigitalLead, Energy Cluster Denmark, Food and Bio Cluster, MARLOG og We Build Denmark. Alle med et ønske om at vise mulighederne for tværgående samarbejder og forretningsmodeller i forbindelse med den grønne omstilling, der bidrager til at nå den danske målsætning om 70 % CO2-reduktion i 2030.

Med NET ZERO pathways er det ambitionen at skabe et forum, hvor folk kan blive inspireret og klædt på til handling, hvor man kan diskutere, møde ligesindede og gå derfra med samarbejdsmuligheder på tværs af erhverv med udgangspunkt i den grønne omstilling. Hele dagen vil det derfor være muligt at besøge eventets udstillingsdel og komme i dialog med udstillerne og høre mere om, hvordan de har tilpasset deres forretning og organisation efter den grønne omstilling, og hvordan de tilbyder hjælp til andre om at gøre det samme. 

Kom og vær med til at sætte fokus på hvordan vi sammen kan være fælles om forandring og finde vejen til de grønne løsninger.

Læs mere her

Udsendte pressemeddelelser

NET ZERO pathways er kommet for at blive 04. april 2022 kl. 14:45 Læs mere
NET ZERO skal sætte fart på grøn omstilling 01. marts 2022 kl. 13:30 Læs mere
Stærke partnere skaber nyt forum for grønne forretningsmuligheder 19. januar 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566