Wallmans tager julefesten til Aalborg
24/10 2019

Wallmans tager julefesten til Aalborg

Når Wallmans on Tour for første gang blænder op for et af sine velkendte shows uden for Cirkusbygningen i København, så bliver det ifølge Wallmans Cirkusbygningens adm. direktør, Dorthe Fryd Ekelin, et helt særligt set-up af artister og akrobater, der kan opleves fredage og lørdage fra 15. november til 7. december i Wallmans on Tour Christmas Show.

– Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen er igennem 15 år kendt for sin høje kvalitet, og derfor vil de bedste akrobater og sangere gerne arbejde hos os. Jeg kan love, at Aalborg får en fest og en oplevelse med de bedste artister i deres genre både i Danmark og internationalt. Jeg er selv jyde, og jeg ved jo at jyderne – og specielt nordjyderne – bare er gode til at feste, så det bliver dejligt at komme i gang med showet, fortæller adm. direktør Dorthe Fryd Ekelin med glimt i øjet.

Uden at afsløre alt, så lover Wallmans egen showproducent Johan Espeland masser af fed musik med covernumre fra kendte bands, fællessange, utrolige akrobatnumre, et sexy badekarsnummer, Tina Turner show og så en alletiders rock finale, hvor ingen kommer til at holde mund eller sidde stille.

– AKKC er et perfekt sted for Wallmans, for Europahallen er hverken for stor eller for lille. Her kan vi skabe den intimitet og samvær mellem de optrædende og publikum, som Wallmans er kendt for. Artisterne får de bedste muligheder for at invitere publikum til at være en del af festen og interagere med artisterne.

Wallmans er netop totaloplevelsen, lige fra man dukker op med sin billet i hånden, til den lækre mad og vinmenuer der matcher. Begge naturligvis udvalgt og leveret i Restaurant Papegøjehavens høje kvalitet. Showet rundes af med muligheden for virkelig at lave en fest på dansegulvet til alle de største hits fra DJ’en.

– Jeg ved, at Wallmans on Tour konceptet kommer til at fungere virkelig godt i Aalborg. Vi kommer med et koncept, der er forfinet år efter år, lige siden 1991 hvor Wallmans åbnede i Stockholm. Vi kan sætte et stort show op og få det til at fungere perfekt med spisning, fest og show, fortæller Johan Espeland videre.

AKKC er stolt over, det lykkedes at hente Wallmans on Tour til Aalborg, hvor de for første gang slår rødder på en fast scene i en måned med et show fuldstændigt tilpasset omgivelserne i Europahallen.

– Som altid med et nyt show, så er vi spændte. Og det bliver godt. AKKC laver aldrig noget halvt, og sådan har vi det også. Vi kommer med det fedeste Wallmans on Tour, vi har, afslutter showproducent Johan Espeland.