Wallmans sørger for julefesten
24/04 2020

Wallmans sørger for julefesten

Wallmans shows i Cirkusbygningen i København er nok et af de stærkeste underholdningsbrands i Danmark og Skandinavien. I 2019 rykkede Wallmans for første gang fra hovedstaden og slog for en tid rod i det nordjyske med showet Wallmans Christmas Show. Alle, der ikke fik den oplevelse med, kan glæde sig til en ny mulighed, og andre til at genopleve en helt anderledes og livgivende live musik- og showoplevelse til Wallmans berømte dinnershows.

– Sidste år var jo år ét, og det gik helt utroligt festligt for sig. Tror aldrig vi har oplevet firmajulefrokoster, vennejulefrokoster og par, der havde det så sjovt. Både under showet og bagefter på dansegulvet. Alle uanset alder havde en fest, som kunne mærkes sammen og alene i dagene efter, af både den ene og den anden grund, smiler Nicolaj Holm direktør i AKKC og ansvarlig for den nye kontrakt med Wallmans og fortsætter:

– Vi håber rigtigt meget, at nordjyderne og andre jyder, for der kom faktisk en del uden-regions kulturgæster sidste år, er klar igen. Succesen kom i hus sidste år, så i år udvider vi spilleperioden frem til 12. december, og det giver endnu flere muligheder for at finde en dato, der passer.

Wallmans og AKKC har for nylig igen indgået en aftale om, igen som det eneste sted i DK at give mulighed for den totale oplevelse af én stor og fællesskabende fest på højt niveau. Det sker når Wallmans Christmas Shows har premiere i Aalborg torsdag den 19. november og derefter spiller alle fredage og lørdage frem til 12. december.

I øjeblikket er Wallmans i gang med at finde de helt rigtige artister til showet i Aalborg. Sidste år var anmelderne meget begejstrede for hele konceptet med show, mad- og vinmenu og fællessang flettet ind i hinanden inden for én ramme: høj kvalitet. Og det sendte 5 og 6 stjerner afsted til Wallmans Christmas Show og Restaurant Papegøjehavens 4-retters menu.

Publikum kan forvente det samme i år med en fest og en totaloplevelse med de bedste artister i Danmark og internationalt med masser af fed musik med covernumre fra bands, fællessange, utrolige akrobatnumre og nogle shownumre, der bare får det der wauh! ud af munden.